Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η θέμις έχει κέφια και δεν είναι τυφλή




Στιγμές απείρου κάλλους ζούμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις αποφάσεις των δικαστηρίων από τις κατά το δοκούν αντιδράσεις των «προοδευτικών» δυνάμεων. Δύο δικαστικές υποθέσεις όπου ήταν εμπλεκόμενα άτομα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ είτε ως κατηγορούμενα για δήθεν ξυλοδαρμό είτε ως κατήγοροι για συκοφαντική δυσφήμιση είχαν αρνητική έκβαση.
Στην πρώτη υπόθεση χωρίς να υπάρχουν «αδιάσειστα» επιβαρυντικά στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες για δήθεν ξυλοδαρμό από πρώην μέλος μας σε άτομο του αναρχοαριστερού χώρου (υιός μέγα ανθέλληνα), αρκούμενη και επηρεαζόμενη η έδρα στις ύβρεις και τις ιαχές των γνωστών αγνώστων τοπικών συνδικαλιστών της αριστεράς και της προόδου, έβγαλε αρνητική απόφαση που είχε ως αποτέλεσμα τα γνωστά πανηγύρια των αντισυστημικών, που στην «δύσκολη» κατατρέχουν εκλιπαρώντας με δάκρυα στα μάτια την βοήθεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.
 Η δεύτερη υπόθεση  αφορούσε καταφανέστατη συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου γνωστού «επαγγελματία» αριστεριστή κατά μελών μας αλλά και μελών της τοπικής κοινωνίας προσπαθώντας να προστατέψει τον πρώην υπουργό Κώστα Τζαβάρα που τόλμησαν, «άκουσον άκουσον», να του κάνουν φραστική επίθεση θεωρώντας τον απολύτως υπεύθυνο για την διάλυση του τοπικού τμήματος Τ.Ε.Ι,  που κατά τα άλλα αποτελεί χρυσό χάπι πριν το τελευταίο «ΑΝΤΙΟ» της Ηλείας από τον χάρτη της ανάπτυξης.
Σε αυτήν την υπόθεση τα πράγματα ήταν πια ολοφάνερα από την πρώτη στιγμή όταν η έδρα υπέβαλε τα σέβη (σεβάσματα) της σε γνωστό ραμολιμέντο δικολάβο της πολιτικής ζωής της χώρας. Μετέπειτα εντυπωσιάζεται ( η έδρα) ακούγοντάς τον να ρητορεύει και να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και τα κατορθώματα κατά των πολιτικών αντιπάλων του, κάτι που φαίνεται από το αποτέλεσμα απαλλάσσοντας και όχι αθωώνοντας τον κατηγορούμενο με ψήφους 2 υπέρ και 1 κατά με το αιτιολογικό ότι οι ύβρεις απευθύνονταν στην Εθνική Δράση Ηλείας και όχι στα πρόσωπα. Τα πανηγύρια στήνονται εκ νέου εντός και εκτός αιθούσης συμμετέχοντας σε αυτά και τοπικά ανδρείκελα της δημοσιογραφίας που γεμίζουν τις φυλλάδες και τις ιστοσελίδες τους με ύμνους για νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, αδιαφορώντας για την αιτιολόγηση της απαλλαγής και όχι  της αθώωσης.
Πριν όμως από αυτές τις τοπικές δίκες παρακολουθήσαμε ότι τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεριά της πατρίδας μας σε οποιαδήποτε αίθουσα δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο βρίσκονταν απέναντι εθνικιστής ή εθνικόφρων με αντίδικο αναρχοαριστεριστή, το αποτέλεσμα ήταν γνωστό και η απόφαση μόνο μία:
ΕΝΟΧΟΣ
Εμείς έχουμε πειστεί πια ότι η δικαιοσύνη ως τελευταία παρηγοριά του αδικημένου Έλληνα πολίτη έχει παραδοθεί και αυτή  με την σειρά της, από την στιγμή που τα «παζάρια» για την διατήρηση των μισθών της είχαν θετική έκβαση για «ΑΥΤΗ», με αντάλλαγμα την τιμή και την υπόληψή της και είμαστε βέβαιοι όποια στιγμή βρεθούμε απέναντι θα ξέρουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.
Και δεν έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και η απόφαση για τους νταήδες της Μανωλάδας που ρίχνει στα μαλακά τους κατηγορούμενους, οι οποίοι ήταν από χρόνια γνωστοί των ντόπιων και όχι μόνο πολιτικάντηδων, αφού πολλές ήταν οι φορές που από τον κύριο κατηγορούμενο μεγαλοτσιφλικά είχαν γεμίσει όλες οι πτέρυγες της Βουλής με τελάρα της ξακουστής Ηλειακής φράουλας για να εκφράσει τα σέβη (σεβάσματα) του και τις ευχαριστίες του.
Ξαφνικά η άποψή τους για την Δικαιοσύνη άλλαξε και καθημερινά δια του τύπου εξαπολύουν μύδρους εναντίον της, αλλά και εναντίον του τάχα συστήματος που πολεμούν. Λες και δεν γνώριζαν από πριν ποια θα ήταν η απόφαση, όπως το γνωρίζουν πάντα και για αυτό έχουν έτοιμες τις ανακοινώσεις τους και από πολύ νωρίς τις έχουν στείλει  στον διαπλεκόμενο τύπο για να προλάβουν το τυπογραφείο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Την  απόφαση αυτή όπως και τις προηγούμενες την γνώριζαν και τους βολεύει όλους, διότι εν μέσω θερινής ραστώνης βρήκαν όλοι θέμα να ασχοληθούν και να δείξουν την αντίθεσή τους στο καθεστωτικό σύστημα που αδικεί και εξαθλιώνει τις «ευπαθείς» ομάδες, τις οποίες σπεύδουν κάθε φορά να συνδράμουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Η Δικαιοσύνη γίνεται ΛΑΤΕΞ για να μπορεί να βολεύει ανά πάσα στιγμή αυτούς που την χειραγωγούν. 
ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ