Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η υποκρισία των Άθεων της Αριστεράς και η μούμια του Λένιν


ΣΧΟΛΙΟ Ε.Δ.Η.:Επειδή σε συτόν τον τόπο ακούγονται τα πάντα και από τους πάντες, υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότεροι άθεοι εξ Αριστεράς δεν ...θέλουν να θυμούνται την μούμια του Λένιν στην Μόσχα. Απλώς το μόνο που αυτοί οι Άθεοι ...ξέρουν είναι να χλευάζουν τα λείψανα των Αγίων, που ούτως ή άλλως απευθύνονται σε ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και όχι στις μάζες.                                                                                                                                                                      Σε μια χώρα που τα κόκκαλα των Ελλήνων αναφέρονται και στον Εθνικό μας Ύμνο, ας πάψουν κάποιοι να ειρωνεύονται την Πίστη ενός Λαού. Μία Πίστη που τον οδήγησε να κάνει θαύματα στην Ιστορική του πορεία...                                                                                                                                                         Εμείς απλώς τους χαρίζουμε το παρακάτω δημοσίευμα...

 

 Η συντήρηση της μούμιας του Λένιν

Η σορός του ηγέτη της ρωσικής επανάστασης φυλάσσεται στο μαυσωλείο, όπου επιστήμονες-συντηρητές ελέγχουν το σώμα του δύο φορές την εβδομάδα για τυχόν φθορά.


Κάθε 18 μήνες μεταφέρεται σε ένα εργαστήριο κάτω από το μαυσωλείο του, εξετάζεται και βυθίζεται σε χημικές ουσίες για συντήρηση.

Σκληρές εικόνες


















ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/world/arthro/233490/i-sudirisi-tis-moumias-tou-lenin/