Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σιχαμένε 'περιούσιε λαέ"



Πριν λίγες μέρες είχαμε κάποιες αμυδρές ελπίδες ότι στους κατοίκους αυτού του έρμου ΕΘΝΟΥΣ είχε απομείνει μέσα τους κάτι από αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας Αξιοπρέπεια που υπάρχει μόνο στο Ελληνικό λεξιλόγιο.
Τις ημέρες που επακολούθησαν χάσαμε και την τελευταία μας ελπίδα.
Ζούμε ανάμεσα σε υβρίδια - κλώνους του Ιμπραήμ και του Αλή Πασά που παρά την υποτιθέμενη Παλιγγενεσία συνεχίζουν υπόδουλοι των νέων Σουλτάνων.
Έτοιμοι όπως τα 400 χρόνια σκλαβιάς να κάνουν την οποιαδήποτε κωλοτούμπα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και να διασκεδάσουν τον ΑΦΕΝΤΗ τους.

Μόνον που στην λέξη σκλαβιά προστέθηκε και η διαβολική λέξη ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το φαινόμενο των τελευταίων ημερών με τους κατοίκους αυτού του υπερήφανου ΕΘΝΟΥΣ να τρέχουν αλαφιασμένοι στις «αποθήκες» χρημάτων, τροφίμων και καυσίμων επιζητώντας μια σταγόνα δηλητήριο του Εωσφόρου.
Ατελείωτες ΟΥΡΕΣ αναξιοπρέπειας μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.
Στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον παρακαλώντας και σπρώχνοντας τον συνάθλιο συμπολίτη τους, προκειμένου να φτάσει στην πηγή της παντοτινής σκλαβιάς του.

Την ΥΛΗ.

Και η αξιοπρέπειά σου ρε συ Έλληνα που πήγε;

Σου βαράνε τα νταούλια και τους ζουρνάδες (όπως τελικά σου είχαν υποσχεθεί οι μπολσεβίκοι) και εσύ ρε σιχαμένε «περιούσιε» λαέ τρέμεις σαν το ψάρι μην τυχών και βάλουν χέρι στις καταθεσούλες σου παραβλέποντας το γεγονός ότι έχουν εκπορνεύσει εσένα, την οικογένειά σου, την υπερηφάνεια σου (αν τελικά είχες).

Τρέχεις ταυτόχρονα και γεμίζεις τις πλατείες υπερασπιζόμενος αναλόγως τις χρωματικές σου προτιμήσεις το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ δίνοντας κι άλλο αίμα στα Βαμπίρ της Νέας Εποχής, νομίζοντας έτσι ρε «σιχαμένε περιούσιε Λαέ» ότι συμμετέχεις στην γιορτή της Δημοκρατίας.

Ποια Δημοκρατία ρε αποκοιμισμένε σύγχρονε Ραγιά, ραντισμένο αποκαμωμένο γιουσουφάκι, σύγχρονε γενίτσαρε;

Εσύ δεν τους ψήφισες πριν λίγους μήνες για να σε εκπροσωπούν στους «αιμοσταγείς αλληλέγγυους συνεταίρους δανειστές» της σατανικής εταιρείας που λέγεται ενωμένη Ευρώπη;

Τώρα τι ζητούν από εσένα;

Ψηφίζεις ΝΑΙ για ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ για να μην χάσεις τις καταθεσούλες σου και την συνταξούλα σου διότι δίχως τα νούμερα στα τραπεζικά σου έγγραφα είσαι ανασφαλής και μετέωρος .

Ψηφίζεις ΟΧΙ διότι δεν αισθάνθηκες ποτέ Έλληνας ούτε Ευρωπαίος αλλά περιπλανώμενος πολίτης του κόσμου, οπότε δεν έχεις τίποτε να χάσεις παρά μόνον οι συγκάτοικοι στην πολυκατοικία που τώρα λέγεται Ελλάδα και ίσως αύριο Ηνωμένες Σοβιετικές Πολιτείες.  
Άλλωστε δεν είχες ποτέ χρήματα διότι πάντα ζούσες σαν παράσιτο της  κομουνιστικής κοινωνίας που σε έτρεφε για να σπας και να καις την περιουσία των άλλων και να στηρίξεις τώρα την μεγάλη μετάβαση.

Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ που θα αποτελέσει όπλο για την δολοφονία σου.

Τα ΟΧΙ τα λένε οι ηγέτες όπως άλλοτε το είπε ο αείμνηστος Ιωάννης Μεταξάς και έσωσε την υπερηφάνεια αυτού του ΕΘΝΟΥΣ. 

Τώρα θα μας πείτε γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; 

Δεν τα λέμε για τα ζόμπι που κινούνται ανάμεσά μας και η ίριδα των οφθαλμών τους πλέον κινείται ελικοειδώς θυμίζοντας χολιγουντιανές ταινίες τρόμου.

Αυτοί δεν βλέπουν και δεν ακούν πλέον τίποτα.

Τα λέμε γι αυτούς που απομείναμε.

Και πιστέψτε με είμαστε πολλοί, και την ευλογημένη ώρα που οι άλλοι θα έχουν ξεπουλήσει και την τελευταία ικμάδα ψυχής στον «εξαποδώ», ΕΜΕΙΣ με σφιχτά κρατημένο στο στόμα μας  το μαχαίρι της δικαιοσύνης θα πάρουμε την εκδίκησή.

Ως πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.

Συμμετέχουμε στην ΣΩΤΗΡΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΕΧΩΝΤΑΣ από τις κατευθυνόμενες και χειραγωγημένες δημοκρατικές διαδικασίες.    

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΖΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ