Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

«Κάνε ότι πρέπει και….. ας γίνει οτιδήποτε»



Ακλουθώντας την ρήση  του Ιωάννη Μεταξά και παραμένοντας πιστοί στις υποσχέσεις μας, το απόγευμα της Τετάρτης 26/8/2015 προβήκαμε στην αυτονόητη πράξη αντικατάστασης του προκλητικά και εξευτελιστικά φθαρμένου συμβόλου του Ελληνισμού στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών «παραρτήματος Πύργου παρακαλώ».

Η εικόνα παρακμής που παρουσίαζε το Ίδρυμα με την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι κομματιασμένη μόνο συναισθήματα οργής και αγανάκτησης μας προξενούσε.
Δεν υπάρχει διοίκηση στο συγκεκριμένο ΤΕΙ;
Υπάρχει αλλά προφανώς κάτι τα μπάνια του λαού, κάτι οι επερχόμενες εκλογές όλο το ΕΘΝΟΣ έχει μπει στην κατάψυξη κατακαλόκαιρο.
Και δεν έφτανε αυτή και μόνο η εικόνα αλλά το εξοργιστικότερο ήτο, ότι στο συγκεκριμένο προαύλιο υπήρχε πανό της τρισάθλιας  νεολαίας που «καμάρωνε» ακέραιο για πολλούς μήνες λες και το φάντασμα του χασάπη Στάλιν το προστάτευε.


Τέλος καλώς όλα καλά λέει ο πάνσοφος λαός μας και έτσι απλά χωρίς «καλεσμένους¨ και τυμπανοκρουσίες αποκαταστήσαμε την τάξη και από σήμερα καμαρώνουμε «το πολιτικό ξεροκόμματο» που μας πέταξαν ο Λιατσής και η παρέα του λες και ήμαστε ζητιάνοι, υπερήφανοι διότι δεν κάναμε όντως την μέγιστη ηρωική πράξη αλλά λίγοι συναγωνιστές και καλοί που έχουμε απομείνει , υπερήφανοι και όχι «ΜΙΖΕΡΟΙ» κάνουμε αυτό που μπορούμε.
Τα υπόλοιπα να τα κάνουν οι «άλλοι» από τις τρύπες που έχουν κρυφτεί.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία φύλαξης του Ιδρύματος που κατανοώντας την ανάγκη αποκατάστασης της «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ», δεν μας έφεραν σθεναρή αντίσταση έτσι ώστε να μπορέσουμε χωρίς προστριβές και εντάσεις να ολοκληρώσουμε το «έργο» μας.  

Συνέπεια λόγων και πράξεων 
ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ