Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στους αγωνιστές του Γράμμου και του Βίτσι



                ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
         EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ: ΑΘΗΝΑΙ.29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Πολίται  Συναγωνισταί Μέλη του Συλλόγου μας. Σήμερον Συμμετέχομεν  με όλην μας την καρδιά και Συνεορτάζουμε με όλους τους  Έθνικιστας της  Ελλάδος μας,την 66ην επέτειον της μεγαλειώδους ΝΙΚΗΣ του Ελληνικού Στρατού, και της συντριβής  της κομμουνιστοσυμμοριακής επιδρομής στους ορεινούς όγκους , Γράμμου-Βίτσι.
-Στίς μεσημβρινές ώρες της 29ης Αυγούστου 1949, η Γαλανόλευκη  Σημαία μας, καρφώνεται τροπαιούχος, στην 2520 βουνοκορφή του Γράμμου και την 31ην Αυγούστου στο Βίτσι , το τελευταίο απομεινάρι αμύνης των κομμουνιστών.

-Έτσι επισφραγίζεται το τέλος του Συμμοριτοπολέμου , που στοίχισε στην Πατρίδα μας , στα 3 ½ χρόνια σκληρού αγώνος , τρείς φορές περισσότερες απώλειες αίματος και ύλης , απ’ότι  η κατοχή  υπό των Γερμανοϊταλών.
-Η κομμουνιστική επιδρομή και επιβουλή , αντιπροσώπευε την μεγαλυτέραν απειλήν , πουγνώρισε ποτέ η Ελλάς.
-Εκεί διακυβέυοντο , όσα δίνουν περιεχόμενον και αξίαν , στην Ζωήν  των Εθνών και των ατόμων
-Κινδύνευε  η ακεραιότητα  μας, η ανεξαρτησία και ιδίως ο πολιτισμός μας
-Εάν δεν είχε συντριβεί , η δολερή εκείνη επιδρομή, θα γινόμαστε σκλάβοι ενός απέραντου σκυθρωπού στρατοπέδου
-Η επιδρομή εκείνη ήταν ο μοχλός εξωτερικών γειτόνων  εχθρών, να μας υποδουλώσουν και να αρπάξουν κομμάτια Ελληνικής  Γής.
-Έτσι ο μοχλός εκείνος, ο κομμουνιστικός , έπρεπε να τσακιστεί και έτσι έγινε!
-Στίς 5 Απριλίου 1949 ο αρχικομμουνιστής , Παρτσαλίδης  αυτοπροσδιορίζεται  ‘’πρωθυπουργός’’ της δήθεν κυβερνήσεως  της ‘’Ελέυθερης Ελλάδας’’, κάπου στα κακοτράχαλα βουνά , με την συμμετοχήν στήν ‘’κυβέρνησή του ‘’, τριών βουλγάρων ‘’υπουργών’’. Του Πασχάλ Μιτρόφσκυ , του Γκότσεφ και του Κοτσίεφ. Ζητώντας έτσι αμέριστον την βουλγαρικήν συνεργασίαν, καθώς και όλων των άλλων αρπακτικών.
-Σήμερα 66 χρόνια μετά την μεγάλην εκείνην Νίκην, αυτή η εποποιϊα 1946-49, κατάντησε πολιτική ήττα και πρέπει να ξεχαστεί, εξ’ αιτίας της Πατριδοκαπήλου  Δεξιάς ηγεσίας  , οργάνου των ‘’Κατοχικών Δυνάμεων ‘’ της Εωσφορικής Ύβρεως του Δεξιοστρόφου Διεθνισμού, στην Πατρίδα μας. 
-Εννομιμοποίησε τον κομμουνισμόν κάνοντάς τον αποδεκτόν, απο την Ελληνικήν Κοινωνίαν χωρίς κάν ούτε ο ίδιος να το ζητήση.
-Το ‘’κακέκτυπον’’ της Δημοκρατίας του κατεστημένου των πολιτικάντηδων, κατόπιν ‘’εντολών ‘’, υπέκυψεν  στίς μαρξιστικές απαιτήσεις και πιέσεις και επέβαλλε για χρόνια την ‘’λήθην’’.
-Καλλιέργησαν τις προϋποθέσεις να ξανάρθουν οι κομμουνισταί , σήμερα ώς εκδικηταί της ήττας των.
-Οί εγκληματίες ψυχών και σωμάτων, προβάλλονται ώς ήρωες  και οι Τουρκολάγνοι του παιδομαζώματος  των Ελληνοπαίδων  ώς ‘’πρόνοια’’ για τον άμαχον πληθυσμόν τότε της υπαίθρου.

-Τα σύμφωνα φιλίας και συνεργασίας  με Γερμανούς και Βουλγάρους κατακτητάς , αποκαλούνται ‘’Εθνική Αντίστασις’’ και οι προδότες του χθές, συνταξιοδοτούνται εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
-Οι συμμορίες  των αποβλήτων της κοινωνίας  του πολέμου 1946-49, οι σφαγείς  του Μελιγαλά, της Στιμάγκας , του Φενεού και άλλων 17 πηγάδων, ξαναγυρίσαν με τιμές ηρώων, στο χώμα που πούλησαν και έπνιξαν στο αίμα.
-Πολιτικούς πρόσφυγες τους είπαν και Σλαυβομακεδόνες και τους αποκαλούν.
-Σήμερα εκείνος ο πόλεμος των ιδανικών της Ελλάδος , εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών, των Βουλγάρων, των Αλβανών και των Γιουγκοσλάβων συνενόχων τους λέγεται,’’Εμφύλιος ‘’.
-Καθημερινόν αναμάσημα, κυρίως , απο την ‘’σιωπηράν’’ πλειοψηφίαν των δουλοφρόνων  ‘’γαλάζιων μπούφων’’ της μικροαστικής δεξιάς.
-Μιά κατάντια λαού της ‘’Ντροπής’’, στο συνολόν του !!
-Σήμερα ο Έλληνας Στρατιώτης που έδωσε τότε την ζωήν του, πιστός στο κάλεσμα της Πατρίδος, και ο ανάπηρος ζωντανός, έχει στην μνήμην του, ένα αναμμένο καντήλι δίπλα, σ’έναν απλόν λευκόν Σταυρόν.
-Ένα καντήλι, που με την φλόγα του ζεσταίνει για λίγο, μέσα στο κόσμον της λησμονιάς, την καρδιά μιάς μαυροφορεμένης μάνας, μιάς αδελφής, μιάς συζύγου, που δακρύζει απο πίκρα, όταν σκέπτεται, οτι όπως πάμε, του χρόνου αυτό το μνήμα, αυτός ο Σταυρός, μπορεί να μην υπάρχει, γιατί κάποιος ‘’απών’’του πολέμου ή κάποιος προδότης, δεν θέλει να υπάρχουν.
-Σήμερα εμείς τιμάμε τους ήρωες της λευτεριάς, τους νικητάς  του ιερού εκείνου αγώνος .
-Τιμάμε τους Μαχητάς  του Γράμμου και Βίτσι , όταν συνεχίζουμε ακατάπαυστα, όχι μόνον να θυμόμαστε το μύνημα της Νίκης, αλλά και να το διαδίδουμε παντού και πάντα.
-Γιά να ξαναθυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι, οτι χάρις σ’εκείνην την θυσίαν και σ’εκείνο το αίμα, δεν είναι σήμερα μέλη κάποιοας ‘’κομσομόλ’’ή φιλοξενούμενος τρόφιμος σε ‘’Γκουλαγκ’’.
-Και έτσι στο μέλλον, υπάρχει μιά ελπίδα για καλύτερες μέρες.
-ΕΜΕΙΣ!!! Που θυμόμαστε και δεν κοιμόμαστε!
-Για να ξαναζωντανέψουμε τον Έλληνα.
-Να σηκώσουμε το πεσμένο φρονημά του.
-Να αποκτήση την Οδυσσειακήν του αυτοπεποίθησηκαι να απαλλαγή απο την αυτοταπείνωσιν,  που του επιβάλλουν.

                                Ζήτω το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων!       
                                Ζήτω οι Αθάνατοι Νεκροί μας!
                                Ζήτω ΕΜΕΙΣ!
                                Κάτω ο εθνοκτόνος κομμουνισμός !
                                Έξω ο Δεξιόστροφος Διεθνισμός !


                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                         ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ