Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ



Αγαπητοί συναγωνιστές , αγαπητοί συνέλληνες, επειδή πολύ καιρό τώρα όλοι αυτοί που ανησυχούν για την αύξηση του εθνικιστικού κινήματος στην πατρίδα μας και σε όλη την Ευρώπη συνηθίζουν να ισοπεδώνουν τα πάντα λέγοντας όλοι αγαπούμε την πατρίδα μας και το Έθνος μας, οφείλουμε να τονίσουμε τις μεγάλες διαφορές που έχουμε και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούμε να ήμαστε όλοι το ίδιο.


    1)  Εμείς πιστεύουμε ότι η γαλανόλευκη σημαία μας δεν είναι απλά ένα κομμάτι πανί, αλλά ένα ιερό πανί που αποτυπώνει όλους τους αγώνες τις θυσίες και το αίμα των προγόνων μας που πάλεψαν για να είμαστε εν ζωή εμείς σήμερα και να «απολαμβάνουμε» την υποτυπώδη  μορφής ελευθερίας. Αποτυπώνει ιστορία χιλιάδων ετών πριν, που μας καθιερώνει στο παγκόσμιο στερέωμα ως τον παλαιότερο πολιτισμό. Γεγονός που τα τελευταία χρόνια γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια αποδόμησης της εθνικής μας ταυτότητας πολτοποιώντας έθνη ιστορίες και παραδόσεις.

2)  Γνωρίζουμε ότι η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική και αν οι σκοπιανοί επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή δε μένει παρά να το εκφράσουν και πρόθυμα να τους προσαρτήσουμε εντός των «τειχών» μας «εν μία νυκτί».

3)  Πιστεύουμε ότι οι παρελάσεις γίνονται και θα γίνονται για να εκφράζουν τα νιάτα των Ελλήνων, την Αθάνατη Ελληνική υπερηφάνεια και να αποτείνουν φόρο τιμής σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν την κάθε μας επέτειο απελευθέρωσης. Και όχι για να εκφράζουν κάποιες περιθωριακές ομάδες την διάθεσή τους να γίνουμε όλοι ίσοι, όλοι το ίδιο, σαν αποτέλεσμα να θυμίζουν καρναβάλια.  

4)  Το χρήμα στην ζωή του ανθρώπου δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την επιτυχία του, διότι δημιουργεί τάσεις εγωκεντρισμού. Ενώ η επιτυχία του Έθνους βασίζεται στη συνολική πνευματική και ύστερα στην υλική πρόοδο των πολιτών. Η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι αυτονόητος και δεν νομοθετείται. Η τεμπελιά και η ανυπακοή περιθωριοποιείτε και τιμωρείτε.

5)  Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού είναι υπηρέτες του, και αν δεν αποτυπώσουν με έργα τις υποσχέσεις που έδωσαν παραδίδονται στη κρίση του. Η εκμετάλλευση δημοσίων αγαθών καθώς και η  κατάχρηση εξουσίας τιμωρείται τουλάχιστον με αποκλεισμό εφ όρου ζωής από τα κοινά.  
  
6)  Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι πολύτιμη και καθορισμένη εξ΄αρχής της δημιουργίας της. Στην Ελληνική κοινωνία από την αρχαία Σπάρτη η γυναίκα λατρευόταν ως σύζυγος και μάνα, που αυτή είχε την ιερά τιμή και υποχρέωση να ανασταίνει τους γιούς της ως γενναίους Σπαρτιάτες που στο μέλλον θα στελέχωναν την Σπαρτιάτικη  φάλαγγα, ενώ τα κορίτσια για να γίνουν έντιμες και πιστές σύζυγοι. Η σημερινή προσπάθεια για δήθεν ισότητα έχει μόνο σκοπό την διάλυση του σημαντικότερου κύτταρου της κοινωνίας, της Οικογένειας και κατά συνέπεια της συρρίκνωσης του Έθνους.

7)  Ο Πλάστης δημιούργησε τον άνδρα και την γυναίκα. Οτιδήποτε άλλο είναι διαστροφή, είναι εκτροπή της φύσης που χρίζει ψυχιατρικής και ιατρικής παρακολούθησης. Κατά συνέπεια αυτά τα άτομα μέχρι την οριστική θεραπεία τους δε έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά.

8)  Το ζωικό βασίλειο αποτελείται από όντα που σκοπός της δημιουργίας τους είναι να υπηρετούν το πιο θαυμαστό δημιούργημα : τον Άνθρωπο, και είναι διαστροφή και εκτροπή να τιμάται και να θαυμάζεται περισσότερο από αυτόν.

9)  Το Ελληνικό έθνος έχει κοινό αίμα κοινή γλώσσα και κοινή θρησκεία. Όλα τα παραπάνω είναι άρρηκτα δεμένα και αποτελούν την βάση του Έθνους στα βάθη των αιώνων. Οποιαδήποτε προσπάθεια διαχωρισμού ή αλλοίωσης ενός από τα παραπάνω αποτελεί δολιοφθορά και κίνδυνο κατάρρευσης της συνέχειας του Έθνους των Ελλήνων.
   
10)      Πιστεύουμε ότι η μέθοδος της παγκοσμιοποίησης κρύβει τα μοχθηρά σχέδια όλων αυτών που δια μέσω της εξαφάνισης των Εθνών και κατά συνέπεια της εξαφάνισης των Φυλών, επιθυμούν την επικράτηση μίας φιλοσοφίας, μίας σκέψης: της μη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ που θα έχει σαν αποτέλεσμα της εύκολης επικράτησης της μίας ΑΡΧΗΣ.  
  
11)      Ο Εθνικισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα και καταλήγει πάλι σε αυτήν, και έτσι εμείς ως υπερήφανοι Έλληνες δεν έχουμε ανάγκη από ξένες προς εμάς ορολογίες και προσδιορισμούς του όρου ΕΘΝΟΥΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (όταν οι Έλληνες δημιουργούσαν εξανθρωπιστικό πολιτισμό και θαυμαστή φιλοσοφία κάποιοι ζούσαν ακόμα στις σπηλιές και πάνω στα δέντρα)  

12)      Διότι όταν έρχεται η ώρα της εκδίκησης θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι, ενώ οι απέναντι πιάνουν το «κονσερβοκούτι». Και αυτό η ιστορία μας το έχει διδάξει από πολύ παλιά.

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ