Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Δεν μας σταματά τίποτα


Εξ αφορμής πρόσφατη καταδίκη μέλους μας στο τοπικό δικαστήριο κατ αρχήν θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής:
Οποιαδήποτε καταδίκη μέλους ή μελών μας από την δικαιοσύνη της διαπλοκής και της χειραγώγησης για υπόθεση εμπλοκής με   αναρχοκομμουνιστή αποτελεί παράσημο και τίτλο τιμής.Η εντολή που έχει δοθεί σε όλα τα μέλη μας είναι να μην προκαλούν κανέναν έντιμο πολίτη, να συντρέχουν σε αυτόν που αδικείται αλλά…… να μην αφήνουν αναπάντητη καμία πρόκληση προσβάλει το Ελληνικό Έθνος, καθώς την τιμή και την αξιοπρέπειά τους.

Η απάντηση θα δίδεται επί τόπου και θα είναι ακαριαία, καθώς δεν επιτρέπεται σε κανένα μέλος μας να καταφεύγει στη προστασία του διεφθαρμένου κράτους που υπηρετεί τον κομμουνισμό και τον νεοταξισμό (αυτό έχουμε πλέον πειστεί ποιοι το κάνουν).
Έναν κομμουνιστικό νεοταξισμό που αρέσκεται τον 21ο αιώνα δια μέσω των ντόπιων υπηρετών του, να διαγράφει και να παραποιεί, χρυσή και τρισένδοξη ελληνική ιστορία χιλιετιών. Ιερό μας καθήκον είναι να συνεχίσουμε να την γράφουμε!

Εμείς στο ραντεβού μας με την ιστορία, θα είμαστε πιστοί! 

Εσείς, στο ραντεβού σας με την λήθη!

Εάν εμείς είμεθα νεο-ναζί, τότε είστε σίγουρα νεο-χαζοί! 

Είμεθα Έλλην Εθνικιστές Πατριώτες και είμαστε 100% περήφανοι γι'αυτό!

ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάθε επίδοξο εβραιομογγόλο κατακτητή του ΕΘΝΟΥΣ που κάποιοι αποκαλούν "ισόθεο" και όπως και οι προγονοί μας θα τσακίσουμε κάθε ΕΧΘΡΟ! 
Δυστυχώς για εσάς "κύριοι" δεν είμαστε "συγκοινωνούντα δοχεία" με κανένα κόμμα και με το τι αυτό προτάσει!

Κάθε προσπάθεια σύνδεσης της Ε.Δ.Η με το εν λόγω κόμμα, κρίνεται ανεπιτυχής, καθώς είναι γνωστές στο πανελλήνιο οι θέσεις της Ε.Δ.Η για τους πολιτικούς κομματικούς σχηματισμούς.

Δεν είμεθα και ούτε θα γίνουμε ουρά κανενός.

Η Ε.Δ.Η δεν έχει πατρώνες και προστάτες. Αυτούς τους διαθέτουν τα όμορφα μοντέλα που εργάζονται με σθένος στα κοκκινόφωτα ερωτικά καταφύγια... 
Το τι έπραξε ο λαός του Πύργου σχετικά με εμάς, το είδαμε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014, όπου τίμησε με 2000 ψήφους τον εκλογικό μας συνδυασμό. 
Την λάσπη βέβαια εναντίον της Ε.Δ.Η δεν θα σταματήσουν ποτέ κάποιοι να ρίπτουν. 
ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε το καθήκον μας και όποιος θέλει, όπως είπε και ο βασιλιάς ΛΕΩΝΙΔΑΣ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ".

Ήμασταν παρόντες, ήμαστε παρόντες
και θα ήμαστε πάντα εδώ,
πλάι στον Έλληνα πολίτη που δοκιμάζεται αλλά δεν προσκυνάει.

Νικόλαος Ζέζας

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ