Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο εχθρός εντός των τειχών


Σιωπηλοί, παρακολουθούμε το κρεολό γαϊτανάκι που έχουν στήσει οι κομμουνιστές-παγκοσμιοποιητές, να ξετυλίγεται εμπρός μας. Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι καφεκίτρινες σαύρες εισβάλουν κατά μυριάδες, πραγματοποιώντας την πιο αναίμακτη εισβολή που πραγματοποιήθηκε ποτέ! Με το προσωπείο της "προσφυγιάς" μετακινούνται στο ευρωπαϊκό έδαφος, κατόπιν εντολών από το γνωστό παγκόσμιο διευθυντήριο. Αυτό που θα συμβεί, αναπόφευκτο! 
Η αλλοίωση του πληθυσμού των λευκών πελασγικών εθνών (που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 2500 χρόνια) τώρα θα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις! Η πλάκα δεν θ' αργήσει ν' αρχίσει. Σύντομα οι κορούλες σας αντί να γεννάνε ΕΛΛΗΝ, θα γεννάνε τον Αλή-Μπαμπά και κάθε λογής μεμέτι. Δεν μας έφταναν τόσες βρωμερές τουρκοσπορές... 
Πολύ κοπριά στον σταύλο του Αυγεία!
Παρότι στις "εθνικές" εκλογές του Σεπτέμβρη, πήραμε ένα θετικό δείγμα από το ποσοστό της αποχής που έφτασε το 50%, τα ελληνόφωνα δίποδα ζώντα ζώα, συνεχίζουν να μας απογοητεύουν, καθώς στα μείζων ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, κοιμούνται ύπνον βαθύ! Καθοδηγούμενοι από τους "παγκόσμιους" γαλουχημένους ηγετίσκους της στοάς, μαθαίνουν την κομμουνιστική πολιτική ορθότητα, την κομμουνιστική ανεκτικότητα και την κομμουνιστική προσφορά στον συνάνθρωπο. Κατά προτίμηση, τζιχαντιστή μανιακό δολοφόνο! Που ήταν η συνοχή σας, η συνεισφορά σας και η προσφορά σας, στους 10000 αυτόχειρες Έλλην της τελευταίας πενταετίας στην ΕΛΛΑΣ της κρίσης; Πουθενά.....

Αντί η δύσμοιρη ΕΛΛΑΣ να έχει πλήρη πρόνοια και μέριμνα για τους πολίτες της, φροντίζει να περιθάλπει, να ταΐζει και να ποτίζει βρωμερές κατσαρίδες!

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!

Το βρωμερό τους κράτος βέβαια δεν δίνει δεκάρα....Ταΐζουν τα "προσφυγόπουλα" και χεστήκανε για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Γιατί;

Γιατί μισούν την ΕΛΛΑΣ, τους ΕΛΛΗΝ και οτιδήποτε απορρέει από το ΕΘΝΟΣ!

ΕΜΕΙΣ όμως θα γίνουμε οι θεριστές του μίσους που σπέρνουν!

ΕΜΕΙΣ θα γίνουμε οι δήμιοι του παρασιτικού εγωκεντρισμού τους!

Ο άλλος, ο αόμματος, έχει φαγωθεί!

Η βρωμερή και σκοτεινή ύπαρξη που στερείται φωτός, ηθελημένα, θέλει να εκπληρώσει την προφητεία και να μας οδηγήσει όλους στο σκοτάδι!

Έχει βάλει πλώρη για την κόλαση. Τώρα εξαγόρασε και το προδοτικό παπαδαριό και όλα είναι έτοιμα! Ηλεκτρονική διακυβέρνηση προ των πυλών! Πρώτα η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" και μετά το υποδόριο "ΤΣΙΠΑΚΙ" (RFID). Τα πρόβατα φορούν ενώτια. ΕΣΥ;



Η τουρκοεβραιοκρατούμενη κυβέρνηση του ΤΣΥΡΙΖΑ (ναι, ναι, το ΕΧΩ ΕΠΑΝHΛΛΕΙΜΕΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ και όποιος θέλει εδώ ΕΙΜΑΙ) αυτή την στιγμή, υπό τις εντολές του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, παραδίδει τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ στα ΜΕΜΕΤΙΑ. Βέβαια, ουδείς βγήκε να μας πει το παραμικρό. Όμως αν και το πέρασε στα "ψιλά", χωμένο εκεί σε μια γωνίτσα, το εξώφυλλο της εφημερίδος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (17-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-2015) είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτικό!

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!

Νομοτελειακά όμως η επανάσταση θα ξεκινήσει και πάλι από τον θρυλικό ΜΟΡΙΑ! Διδαγμένοι από το πρόσφατο (και όχι μόνο) παρελθόν μας, με Καραϊσκάκεια γλώσσα και Κολοκοτρώνεια τακτική που είναι τα απαιτούμενα για κάθε ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝ! Η σιχαμένη, κομμουνιστική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ και οι λοιπές δήθεν πολιτισμένες παπαροευγένιες, έλαβαν τέλος.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

Όλα αυτά μας τα έχει επιβάλει το διεθνές κομμουνιστικό διευθυντήριο για την πλήρη υποταγή μας. Ο βιασμός του ΕΘΝΟΥΣ είναι πλέον ανηλεής!

Εμείς λέμε ένα μεγάλο και βροντερό ΟΧΙ στην διαρκώς ζητούμενη δήλωση ΥΠΟΤΑΓΗΣ!



ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ

ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.