Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Επαναστάτες με λάθος αιτία



Όλοι τα είδαμε και οι υπόλοιποι τα ακούσαμε.
Όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματά μας σχετικά με τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου στον αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
ΚΑΦΡΟΙ, ΚΑΦΡΟΙ, ΚΑΦΡΟΙ.

Είναι όμως έτσι;

Ποια είναι αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να οδηγήσουν σε περιπέτειες την ομάδα που λατρεύουν;

Ποια είναι αυτά τα παιδιά που οσάν πολεμιστές και επαναστάτες του ένδοξου Ελληνικού έπους αγωνίζονται πολλές φορές με τίμημα την προσωπική τους ελευθερία ακόμα και της ζωής τους για την ομάδα που αγαπούν;

Μην γελιέστε.

Όλοι τα ξέρουμε και όλοι τα ξέρετε.

Είναι τα δικά μας παιδιά, τα γειτονόπουλά μας, οι φίλοι μας, τα Ελληνόπουλα που στο αίμα τους φέρουν το πανάρχαιο πολεμικό DNA που το βρώμικο πολιτικό σύστημα γνωρίζοντάς το και φοβούμενο την ορμή και την ζωντάνια του, το κατευθύνει σε δρόμους που για το ίδιο είναι ακίνδυνο.

Το παγιδεύει στα γνωστά συνδεσμιακά καταγώγια δίνοντάς του τα «απαραίτητα» για τον βιοπορισμό του, και κατόπιν ως άλλη Μακεδονική φάλαγγα υπακούοντας στις εντολές των μεγαλοαφεντικών   πέφτει στην «φωτιά» μην υπολογίζοντας τίποτε.

Κάποιοι γνωστοί ηθικοπλαστικοί και ταυτόχρονα γλοιώδεις υπηρέτες του συστήματος θα εκπλαγούν και θα εναντιωθούν με τον παραπάνω συσχετισμό αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

Ναι ρε βρωμεροί και τρισάθλιοι.

Όλα αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες επαναστάτες που όλοι εσείς τα έχετε στρέψει σε λάθος κατεύθυνση για αυτά, διότι αν αυτή η δυναμική είχε στραφεί ενάντια στην πολιτική σιχαμάρα σας τώρα αυτά τα σιδερικά που εξακοντίζουν συχνά πυκνά κατά των φανταστικών αντιπάλων τους θα είχαν στόχο τα βρωμερά κεφάλια σας και θα είχατε εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Όσο και αν ξενίζεστε και εξοργίζεστε μπροστά στα μικρόφωνα και τις κάμερες των μειντιακών φίλων σας, κατά βάθος είστε ήσυχοι και ευγνώμονες στους προστατευόμενους ποδοσφαιρανθρώπους που επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους. 
  
Όλοι τα ξέρετε όσο και αν κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε πως με ένα σακουλάκι παραισθησιογόνα ανάλογα με την προτίμηση του καθενός από αυτά τα Ελληνόπουλα και ένα εικοσάευρο, στο όνομα του «αφεντικού» θυσιάζουν ακόμα και την ζωή τους. 

Αλήθεια δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα ήταν σήμερα η Ελλάδα μας αν κάποιος σώφρων αληθινός ηγέτης, ως άλλος Μεγαλέξανδρος, Λεωνίδας ή Καποδίστριας ενέπνεε αυτή τη «δυναμική» να στραφεί στην πραγματική επανάσταση που στις έσχατες μέρες θέλει τόσο πολύ το Ελληνικό Έθνος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα παιδιά θα καταλάβουν τον αληθινό εχθρό τους και σύντομα θα στραφούν εναντίον του.    

Νικόλαος Ζέζας
  Επικεφαλής     
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ