Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Δόξα και τιμή σε έναν ΗΡΩΑ που ζει ανάμεσά μας.



Σ’ αυτόν τον κατά τα άλλα ευλογημένο τόπο είθισται να τιμούμε ΗΡΩΕΣ μετά θάνατον, ίσως γιατί τότε δεν μας ενοχλούν.
Ίσως τότε είναι απόλυτα ακίνδυνοι.
Εμείς θα τολμήσουμε όμως από το μετερίζι μας να τιμήσουμε έναν σπουδαίο αγωνιστή του Εθνικισμού, του αληθινού Ελληνικού Εθνικισμού της μάχης και της αυτοθυσίας.
Ενός πραγματικού ΗΡΩΑ που έζησε πάνω από τριάντα χρόνια την φυλακή του συστήματος διότι κάποιοι συναγωνιστές του τότε επέλεξαν να τον προδώσουν έναντι αδράς αμοιβής που  έδινε ως «δώρο» σε όποιον δώσει πληροφορίες γι’ αυτόν. 

Ενός αγωνιστή που τοποθετούσε βόμβες ακόμα και κάτω από την μύτη της προσωπικής φρουράς του Καραμανλισμού στο Μέγαρο Μαξίμου που στην ξακουστή μεταπολίτευση προσπαθούσε να εξαφανίσει οτιδήποτε εθνικιστικό, οτιδήποτε αντιδραστικό στην εγκαθίδρυση του νέου ξενοκρατούμενου καθεστώτος που κατάφερε να φτάσει μέχρι τις μέρες μας και να είναι η πραγματική αιτία των σημερινών δινών του Ελληνικού Έθνους.
Ενός άριστου γνώστη και επιστήμονα των οπλικών συστημάτων που τύγχανε παγκόσμιας αναγνώρισης.
 Κινούνταν ωσάν αερικό σε πολυσύχναστα μέρη και κατάφερνε βαριά πλήγματα στο καθεστώς.
Μικροκαμωμένος σωματικά αλλά με τεράστια ψυχή που δεν σταματούσε ακόμα και μπροστά στις κάνες των αστυνομικών που τον έκαναν ένα πρωινό πραγματικό σουρωτήρι βάλλοντάς τον με παραπάνω από εκατό σφαίρες, καθιστώντας τον για πολύ καιρό όμηρο σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Ομιλούμε βεβαίως για τον Νικόλαο Παναγόπουλο που σήμερα ζει και υπάρχει μαζί μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό.
Ο Νικόλαος Παναγόπουλος που σήμερα απολαμβάνει το «μισθό» των αγώνων του για πραγματική Ελληνική Δημοκρατία των πολλών και όχι των ολίγων:
ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Ναι όντως αυτό είναι το αντίτιμο των αληθινών αγωνιστών:
ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Ο Νίκος Παναγόπουλος είχε την «ατυχία» να είναι ΕΛΛΗΝ και όχι κομμουνιστής, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα απολάμβανε την ΑΙΩΝΙΑ τιμή και σύνταξη των αγωνιστών της εθνικής αντιστάσεως.
Της αιώνιας τιμής που αποδίδει το βρωμερό σύστημα ως αντίδωρο σε αυτούς που πολέμησαν ενάντια σε  οτιδήποτε ΕΘΝΙΚΟ, σε οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Εθνική αντίσταση σε τούτον εδώ τον τόπο θεωρείτε ο ανταρτοπόλεμος και ο συμμοριτοπόλεμος.
Ο Νικόλαος Παναγόπουλος ζει σήμερα κοντά μας με βαθιές πληγές από την ομολογουμένως τεράστια ποινή που του επιβλήθηκε, με σοβαρά προβλήματα υγείας, αποκλεισμένος οικονομικά διότι το σύστημα κατάφερε να τον διαγράψει ολοκληρωτικά από τα αρχεία του, για να μην μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από αυτό.
Παρ’ όλα αυτά συνεχίζει και αγωνίζεται ακόμα και σήμερα χωρίς τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό του και ονειρεύεται μια Ελλάδα λεύτερη.
Εμείς όλοι είμαστε κοντά του αναγνωρίζοντας τον αγώνα του, πιστεύοντας ότι εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτε το τόσο σπουδαίο και μεγάλο για να μπορούμε νε μετρηθούμε μαζί του. 

Νίκο τα έτη σου καλά και πολλά

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ