Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Περιμένοντας την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



Αγαπητοί συνέλληνες εδώ και λίγο καιρό κάνοντας χρήση την γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (για λόγους καθαρά επαφής και παρακολούθησης των νέων επικοινωνιακών δεδομένων και πρακτικών), αντιλαμβανόμαστε με πολύ λύπη ότι αυτό που περιμένουμε εδώ και μερικά χρόνια έχει χαθεί.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς εξηγούμαστε:

Ένας λαός όταν βρίσκεται κάτω από την μπότα οποιουδήποτε δυνάστη, μέρα την ημέρα, ώρα την ώρα λεπτό με λεπτό συγκεντρώνει την οργή του, την αγανάκτησή του την επικοινωνεί σε μικρές κλειστές ομάδες, τις κάνει ώριμη σκέψη και την κατάλληλη στιγμή παίρνει τις αποφάσεις για την «επόμενη κίνηση».

Δηλαδή κάνει την οργή και την αγανάκτηση παραγωγική και αποτελεσματική.  

Στις ημέρες μας όμως το ΣΥΣΤΗΜΑ πολύ σοφά έχει επιλέξει μέσω της δημιουργίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καθοδηγεί τις μάζες σε ελεγχόμενες «εκρήξεις» ή να λειτουργούν ως βαλβίδες αποσυμπίεσης στην συνεχόμενη και αδιάκοπη πίεση ενός ολόκληρου λαού.

Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε κάποια νούμερα για να καταλάβουμε όλοι το μέγεθος της επιρροής:

ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ: 150.000 χρήστες

ΤΟΥΙΤΕΡ: 400.000 χρήστες

ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ: 4.000.000 χρήστες

Τι σημαίνουν όμως αυτά τα νούμερα;

Καθημερινά οι χρήστες αυτών των χώρων αισθάνονται ότι κρατούν στα χέρια τους τον κόσμο.

Καθήμενοι αναπαυτικά στο γραφείο τους ή στην πολυθρόνα του σπιτιού τους, μα πιο πολύ έχοντας το αίσθημα της ασφάλειας που τους δίνει η απόσταση από τα πραγματικά πεδία των μαχών, πληκτρολογούν με τις ώρες  διοχετεύοντας όλη την ενέργεια και την νεανική τους ορμής (κάτι ανάλογο που γίνεται και στα γήπεδα) σε χώρους απόλυτα ασφαλείς για τους κρατούντες και απόλυτα ελεγχόμενους από το ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αισθάνονται  «ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ», «ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ», ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» αφού έχουν την δυνατότητα να γράφουν ότι θέλουν και να το επικοινωνούν από την μια άκρη του κόσμου έως την άλλη με ένα κλικ.

Στην καλύτερη περίπτωση αν έλαβαν και την επικρότηση του κοινού μέσω της ένδειξης ΛΑΙΚ σε μεγάλους αριθμούς, το προσωπικό τους ΕΓΩ και η ικανοποίησή τους έφτασε στα ανάλογα ύψη χιλίων Καρδιναλίων.   

Όταν τελειώσουν και κλείσουν τον προσωπικό του υπολογιστή πέφτουν ήρεμοι νομίζοντας ότι για μια ακόμη μέρα έπραξαν το καθήκον τους. 

Εγώ τα είπα, Εγώ τα έγραψα, Εγώ έκανα το καθήκον μου.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑ

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών είναι τα άδεια πεζοδρόμια, οι άδειοι δρόμοι από φωνές αντίδρασης, από φωνές αγανάκτησης, από νεανικές και όχι μόνο ορμές που είναι ικανές να γκρεμίσουν και τον πιο ισχυρό δυνάστη.

Γιατί είναι αλήθεια ότι την επανάσταση των λαών το παγκόσμιο σύστημα όχι μόνο την φοβάται, αλλά την τρέμει πραγματικά.

Η ενέργεια που σπαταλάται μέσω του πληκτρολογίου είναι ενέργεια χαμένη στο άπειρο που τελικά δεν έγινε δύναμη αντίστασης και το σημαντικότερο δεν επιστρέφει.

Οργανωθείτε σε μικρές ομάδες, φιλικές στην αρχή, συζητήστε τα προβλήματα σε δικούς σας χώρους και κάνετε σκέψεις για το αύριο.

Κλείστε του λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο χτύπημα κατά του συστήματος ή στη  χειρότερη κάνετε λογική χρήση μόνο για ενημέρωση.

Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε αν στον χώρο σας δεν είχατε ρεύμα ή τηλεφωνική σύνδεση.

Ο φίλος σας στο φεις μπουκ είναι πολύ μακριά και σαφώς δεν μπορεί ναι σας βοηθήσει.  
   
Δίπλα σας υπάρχουν άνθρωποι που δεν φαντάζεστε τι μπορούν να κάνουν για εσάς και όλοι μαζί για την πατρίδα μας.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα βρείτε παντού. 

Μην απογοητεύεστε.  

Πάμε παρακάτω με την προσμονή της πραγματικής ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Περιμένοντας την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που δε έρχεται

Φιλικά

Νικόλαος Ζέζας
Επικεφαλής
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ