Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η χάβρα του Χαν (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ)



Η παραμύθα καλά κρατεί! Μόνο που τώρα, για τους αληθινούς παρατηρητές των γεγονότων, καθώς η σκόνη καταλαγιάζει,  αρχίζει και αχνοφαίνεται η πραγματική αλήθεια. Αυτήν, που η συστηματική, ορθή και πλήρης ανάλυση των γεγονότων, τους είχε δείξει. Οι κινήσεις των μιαρών στην παγκόσμια σκακιέρα, ήταν καλά στημένες και άκρως προμελετημένες. Η προσοχή όλων έπρεπε να είναι στραμμένη εκεί. Εκεί που αυτοί εξαρχής ήθελαν. Τα βλέμματα όλων, μακριά από αυτό που τόσο επιμελώς ετοίμαζαν γι'αυτήν την ΙΕΡΑ ΓΗ της βαλκανικής, που φέρει το θείο όνομα ΕΛΛΑΣ! Βέβαια, αυτή ειναι μία από τις ευρέως γνωστές τους, τεχνικές χειραγώγησης. Όλα τα sites σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμετέδιδαν και προπαγάνδιζαν την σχεδόν σίγουρη έναρξη του Γ' Π.Π. ειδικά μετά την στημένη κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού. Όλοι ήταν σίγουροι γι' αυτό που διαφαινόταν ως σίγουρο ότι θα συμβεί... Αυτό όμως ήταν το προπέτασμα καπνού! Ήταν το τυράκι, μα ουδείς είδε την φάκα! Εντάξει, το ξέρουμε ότι ο Γ' Π.Π. είναι στα σχέδια σας, καθώς ο έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού αποτελεί κύριο μέλημά σας, αλλά όχι ακόμα. Διότι χρειάζεστε σκλάβους! Καθώς λοιπόν οι καραβιές με τις εξ ανατολών ορμώμενες καφεκίτρινες λαθροσαύρες, είχαν διαρκώς αυξητικές τάσεις και η ακατάπαυστη εισροή των λάθρο δεν είχε τελειωμό, τότε, έστρεψαν τους προβολείς εδώ και έθεσαν ως μείζων ευρωπαϊκό θέμα, το "μεταναστευτικό".  

Τώρα που η δήθεν διοχέτευση τους στις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες έλαβε ξαφνικά τέλος, εγκλωβίζοντάς τους όλους εδώ, τι έχετε να μας πείτε; Αυτό ήταν το πραγματικό σχέδιο! Αλλότριες φυλές, αλλότρια ήθη και έθιμα εντός των τειχών! Οι κινήσεις τους ήταν σίγουρες καθώς πόνταραν στον ανθρωπισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ. Παρουσιάζοντας μας καθημερινά, δια μέσω των βρωμερών καναλιών της διαπλοκής και της υποταγής, τα γυναικόπαιδα, με στόχο-σκοπό να συγκινήσουν-ευαισθητοποιήσουν, ξέχασαν όμως σκοπίμως ν' αναφέρουν, πως αυτά αποτελούν μόνο το 10 με 15% της λαθροεισροής. Το υπόλοιπο 85 με 90% των κυμάτων της λαθροεισροής, αποτελείται από νέους υγιείς(;), εύρωστους και άκρως μάχιμους άντρες και μόνο! Η προγραμματισμένη μετατροπή της ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των λάθρο και η γκετοποίηση της είναι πλέον πραγματικότητα! Ακολουθεί ο αφανισμός των ΕΛΛΗΝ, σταδιακά ή αστραπιαία. Αυτό είναι το αμέσως ακόλουθο βήμα, καθώς η θλιβερή πλειονότητα των λάθρο διακατέχεται από επιθετικές διαθέσεις έναντί μας! Ρωτήστε τις καλλίγραμμες βορειοευρωπαίες που πολύ πρόσφατα τους "ένιωσαν"! Γιατί βέβαια, οφείλουμε ν' αναγνωρίσουμε ότι δεν αποτελεί μόνον πρόβλημα δικό μας. Αποτελεί πρόβλημα δια όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και τα λευκά πελασγικά έθνη που την κατοικούν. Το σκοτεινό σχέδιο των μιαρών έχει εκπονηθεί κατόπιν μελέτης και προσοχής, εδώ και τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω. 


Είναι απίστευτο, σε τι βάθος χρόνου δουλεύουν οι μιαροί! Φυσικά και μιλάμε για το σχέδιο CUDENHOVE-KALERGI όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό. Όλοι οι νοήμονες ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουν εντοπίσει τον κρυμμένο υποβολέα, καθώς ο άθλιος KALERGI ήταν απλά και μόνον ο αναμεταδότης του σχεδίου που τα σκοτεινά σιωνιστικά κέντρα είχαν εκπονήσει. Κάποιοι δύστυχοι το "ανακάλυψαν" μόλις προ 3μήνου και νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον χαμένο θησαυρό! Μάλιστα, για να είμεθα ακριβείς, τους υποδείχθηκε, διότι η ερευνά τους ήταν και συνεχίζει να είναι ελλιπής! Αντίθετα μ' εμάς που είμεθα "καλά διαβασμένοι", γιατί όπως συνηθίζει να μου λέει ένας γνήσιος και άριστος αδερφός και φίλος -"ότι κάνεις, κάντο καλά, από το Α ως το Ω". Εμείς έχουμε μελετήσει σε βάθος τον μιαρό εχθρό! Το σχέδιο KALERGI απεργάζεται την δημιουργία της παν-ευρώπης. Της ευρώπης δηλαδή, όπου τα κράτη-έθνη που την απαρτίζουν, δεν θα υπάρχουν πια. Μιλά για την προώθηση και εγκατάσταση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, όλων των γνωστών υπανθρώπων! Όπως ο τέκτονας αναμιγνύει τα υλικά του, για να δημιουργήσει το ασβεστοτσιμεντοκονίαμα του προς δόμηση, έτσι και οι σκοτεινοί-μιαροί "τέκτονες", θέλουν όπως αναμείξουν τις φυλές, αφρικανικές-αραβικές-σινομογγολικές, με την ήδη διαβρωμένη ευρωπαϊκή πελασγική λευκή φυλή (αλήθεια τι νομίζετε ότι έκανε ο Αττίλας με τους Ούννους του ή οι τουρανομογγόλοι της οθωμανικής αυτοκρατορίας;), με απώτερο σκοπό την δημιουργία του νέου είδους υπανθρώπου, το οποίο ως αποτέλεσμα της ως άνω πρόσμιξης φυλών, θα αποτελεί έναν σύγχρονο "αχταρμά", ιδανικού για υποταγή και διακυβέρνηση, από την παντοτινά κυρίαρχη φυλή των ΕΒΡΑΙΩΝ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Και για να δανειστώ όρους από την ποδοσφαιρική μπίζνα, ρε άμπαλοι νεό-ΕΛΛΗΝΕΣ, χάσατε την μπάλα! Σας παίζουν μονότερμα στο γήπεδό σας και γνωρίζετε μίαν ακόμη ντροπιαστική ήττα εντός έδρας! ΝΤΡΟΠΗ! Τώρα οι νεομπολσεβίκοι κυβερνώντες, σε απόλυτη σύμπραξη με το συγκαμμένο δεξιό παχύδερμο, βάζουν τον στρατό να στήνει τα πολυδιαφημισμένα hot-spots σε σκοπίμως παροπλισμένα-εγκαταλειμμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μα και συνεχής ατιμωρησία. Ως πότε; Οι εβραιοσάξονες και οι λοιποί φραγκοβαλέδες της βόρειας ευρώπης, κουνούν με το γνωστό αυταρχικό τους ύφος το δάχτυλο στους φραγκοραγιάδες και τους απειλούν με αποπομπή από την ζώνη ΣΕΝΓΚΕΝ. Αμήν και πότε! Με το καλό έξω και από την Ε.Ε. Γαμώτο, θα νομίσει κανείς ότι αυτά τα γράφει κανένα σιχαμένο κομμούνι, αυτά τα τελευταία περί εξόδου. Εκεί μας φτάσανε! Αυτοί που τα έχουν στήσει όλα αυτά, παράγοντας πάντα θέση και αντίθεση, φροντίζουν να προκαταλαμβάνουν όλες τις θέσεις, παγιώνοντάς τις, ως μόνο δικές τους. Δεν πειράζει όμως, να παν να γαμηθούν οι κομμουνιστικές μιαρές αντεθνικές καριόλες! Η ευλογημένη ώρα που το σήμαντρο θα σημάνει, κοντοζυγώνει! Τότε θα μετρήσουμε τα κουκιά στο τραπέζι και θα δείτε την ΙΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ! Ο τραγικός εξανδραποδισμός που διαρκώς υπόκεινται οι ΕΛΛΗΝ λίαν συντόμως θα λάβει τέλος! Όπως συνηθίζει να παπαγαλίζει και ο γνωστός τηλεμπακάλης πώλησης βιβλίων, 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ! ΑΔΑΜΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ! ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

Υ.Γ. - Μετά την 2μηνη περίπου απουσία μου, το δολοφονικό πενάκι μου είναι και πάλι εδώ και θα εξακολουθεί να δίνει πόνο προς πάσα πιθανή και απίθανη κατεύθυνση. Παρακαλώ το αναγνωστικό κοινό όπως με συγχωρέσει δια την απουσία μου.

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.