Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΗΤΕΣ - ΛΕΡΕΣ - ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ (ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ - ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ)



Τις μαύρες και σκοτεινές αυτές ώρες που το ΕΘΝΟΣ συνεχίζει να αιμορραγεί ακατάπαυστα και ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί ολοκληρωτικά, η πλήρως δωσίλογη-προδοτική και άκρως ανθελληνική κυβέρνηση των σιχαμένων μιαρών κομμουνιστών νεο-μπολσεβίκων, αποφασίζει και διατάζει τον ολοκληρωτικό και οριστικό θάνατο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Γι' αυτό, καλό θα είναι, αιγοπρόβατα νεό-ΕΛΛΗΝΕΣ, να ρωτήσετε κάποια στιγμή, τον εβραίο τέως υπουργό οικονομικών και νυν κεντρικό τραπεζίτη, τι υπέγραψε στις Βρυξέλλες, σε συμπαιγνία-συνεργασία με τον εβραίο πρωθυπουργό σας, και το τι αυτό αφορά και που πραγματικά αποσκοπεί! Συμπτυγμένα, αυτό αφορά στον συγκεντρωτισμό της παραγωγής του πρωτογενούς τομέα της χώρας, σε 4 εταιρείες μεγαθήρια (ιδιοκτησίας των γνωστών μιαρών) και την διάθεση των προϊόντων από 1 εταιρεία. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

 Αυτό το παραπάνω, αλήθεια πόσοι αγρότες το γνωρίζουν; Θα σας απαντήσω εγώ. Ούτε το 1% δεν το γνωρίζει, διότι κατά πάγια τακτική τους, όπως κάθε ανθελληνική τους δράση, το πέρασαν και αυτό στα "ψιλά". Αντί λοιπόν η κυβέρνηση των προδοτών κομμουνιστών να παρέχει τα εχέγγυα ως οφείλει, αντί να δώσει κίνητρα και να ωθήσει την εκτίναξη της παραγωγής, που κι αυτή ακολούθως θα βοηθήσει στην οικονομική ανάταση και ανάσταση της χώρας, μας βάζει στην δίνη πλήρως εξοντωτικών μέτρων που έσπευσε να λάβει και τα οποία φυσικά και αυταπόδεικτα, οδηγούν στον αφανισμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αγροκτηνοτροφίας, ως αυτό έχει προβλεφθεί και αποφασιστεί από τα σκοτεινά κέντρα της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης των μιαρών. Οι εδώ υπηρέτες τους, τεχνηέντως, απλά τα θέτουν σε εφαρμογή, διότι είναι αντεθνικοί και λεπροί και εθνοπροδότες
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγρότες βέβαια, αυτοδικαίως και ορθώς, δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα, ώστε να καταστούν παθητικοί αποδέκτες της μοίρας τους. Με πανελλαδικά δυναμικά μπλόκα-κινητοποιήσεις και κατάρτιση δικών τους αντί-προτάσεων έναντι του μεθοδευμένου ακαριαίου θανάτου τους, προσπαθούν για το δίκαιο. Αλλά εις μάτην! 
Διότι ο αγώνας τους είναι εξαρχής υπονομευμένος και καπελωμένος από τους γνωστούς συνδικαλιστές "εργατοπατέρες", εδώ εν προκειμένω, "αγροτοπατέρες", που έσπευσαν άρων-άρων να καπηλευτούν τον αγροτικό αγώνα! Αυτοί λοιπόν οι γνωστοί ζάμπλουτοι αγροτοσυνδικαλιστές μεγαλοτσιφλικάδες των 300, 600, 800 στρεμμάτων, που ποτέ δεν έχουν εκδώσει εαυτόν εις τον μόχθο της εργασίας στην γη, αλλά πάντα φροντίζουν να "απασχολούν" άλλους, σε καθεστωτική μαύρη εργασία, έχουν το απύθμενο θράσος να θεωρούν μόνο τους εαυτούς τους ως αγρότες και όχι εμένα που έχω μόνο 30 στρέμματα προς καλλιέργεια και βιοπορισμό. Αυτοί οι σιχαμένοι λοιπόν αγροτοπατέρες, αφού έσπευσαν προς καπήλευση του αγροτικού αγώνα (όπως πάντα κάνουν), σε συνεργασία με τα άθλια τηλεοπτικά κανάλια, κρατικά και ιδιωτικά και τους γνωστούς τιτιβιζόμενους παπαγαλίσκους δημοσιοκάφρους, άρχισαν μαζί με τα "αδερφάκια" τους, τα κυβερνητικά στελέχη, την επικόλληση με τα γνωστά ταμπελάκια, όταν πολλοί πλέον υποψιασμένοι αγρότες, εγείρουν φωνή αντίδρασης και αληθινής αντίστασης! 
"Φασίστες", "ρατσιστές" "κοντοκουρεμένοι", "ακροδεξιά στοιχεία" και όλα τα γνωστά λοιπά που πάντα έχουν έτοιμα προς επικόλληση και απόδοση σε όποιον τολμά να τους εναντιώνεται, κατά πάγια και προσφιλή τακτική της σιχαμένης, μιαρής, ανθελληνικής, καρκινικής μήτρας, του ΚΚΕ. 
Τώρα αρχίζουν και οι κατηγορίες από τους νεομπολσεβίκους κυβερνώντες έναντι των αγροτών, για την τεράστια οικονομική ζημία που επιφέρουν οι κινητοποιήσεις τους. 
Μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το μεγαλύτερο θα πω με βεβαιότητα, εξακολουθεί να τάσσεται στο πλευρό των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και της μάχης που δίνουν, παρόλες τις άθλιες προσπάθειες των κυβερνώντων να στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους.
Ο εβραίος πρωθυπουργός σε συνεργασία με τους αγροτοπατέρες, και ενώ ο αγώνας των αγροτών συνεχίζεται αδιάλειπτα επί 5 εβδομάδες, καλεί και προτρέπει τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση. 
Είναι βέβαια άξιον απορίας, πως δύναται να κάνεις διάλογο με κάποιον που προβάλλει ως πρωταρχικό επιχείρημά του, το "αποφασίζομεν και διατάζομεν". Ο οποίος διάλογος ήταν μόνον εικονικός και νεκρός πριν καν αρχίσει! Είδαμε τα χαμόγελα, τις αβρότητες, τις φιλοφρονήσεις, τις χειραψίες τους, το "τσίπουρο", όλα προϊόν σκηνοθεσίας! Μόνο όσοι αυστηρά επελέγησαν, έκατσαν στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό. Ο ελεεινός, τους άφησε έξω όλους! Μέχρι και τον πρόεδρο της Π.Ε.Ν.Α. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ) τον οποίο και αναγκάστηκε να δεχθεί στο δεύτερο ραντεβού, ποιός, μια κυβέρνηση που διατείνεται ότι θα στηρίξει τους νέους αγρότες!
Το πρώτο πλήγμα επετεύχθη, ο αγροτικός κόσμος είναι σε διάσπαση!
Ο καθένας προβάλλει πλέον τις δικές του αξιώσεις. 
Ο αγώνας εις μάτην.
Οι εντεταλμένοι σιχαμένοι προδότες κομμουνιστές αγροτοσυνδικαλιστές είναι εδώ για να τον υπονομεύσουν (όπως πάντα το πράττουν) και να επέλθει μια δήθεν συμφωνία-λύση με την κυβέρνησή τους. 
Που όπως ήταν πλήρως αναμενόμενο, συμφώνησαν και απεδέχθησαν τις κυβερνητικές προτάσεις. 
Ξανά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ αιγοπρόβατα! Κάποιες φορές, πιστεύουμε ότι ο διάλογος τείνει να είναι πιο ισχυρός από το σπαθί. Εμείς όμως, πιστεύουμε στο σπαθί!

Υ.Γ. - : Το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν και τα κοπέλια από την ΚΡΗΤΗ. Μπράβο στους Κρήτες που δείχνουν τον δρόμο! Αλήθεια, τους βλέπει κανείς;

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.