Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ποτέ ξανά ραγιαδισμός

Οι προδότες κυβερνώντες το έχουν ξεφτιλίσει τελείως το θέμα! Το ανθελληνικό παραλήρημα τους δεν έχει πάτο. Τελείως απροκάλυπτα πια, μα συνάμα και ξεδιάντροπα και δίχως τον παραμικρό φόβο τιμωρίας δια τις πράξεις των, μας δείχνουν τι πραγματικά υπηρετούν και ποιοί είναι οι πραγματικοί σκοτεινοί ανθελληνικοί στόχοι τους! Βγαίνει τις προάλλες, εκείνο το μυγόφτυμα και καλεί τα αιγοπρόβατα τους νεο-Έλληνες να ζευγαρώσουν με τους λαθροεισβολείς, δια την επίλυσην του χρόνιου δημογραφικού προβλήματος της χώρας! Ρε μίασμα οι ΕΛΛΗΝ δεν ζευγαρώνουν με υπανθρώπους, και όσοι δυστυχώς το έχουν πράξει, το έπραξαν υπό το βαθύ σκότος της χρόνιας πλάνης! 

Το δημογραφικό της ΕΛΛΑΣ δια την λύσην του δεν απαιτεί την λαθροεισβολή και τον λαθρεποικισμό, πόσο μάλλον το ζευγάρωμα μαζί τους, αλλά την πάγια στήριξη στους ΕΛΛΗΝ δια την δημιουργία αμιγώς Ελληνικών οικογενειών και πληθώρα νέων τέκνων! Αλλά είπαμε, οι υπηρέτες δουλεύουν για τους κυρίους τους. Χαιρόμεθα, διότι καθημερινά οι εξελίξεις μας δικαιώνουν ποικιλοτρόπως. Θλιβόμεθα όμως, διότι συντελείται ο όλεθρος για το ΕΘΝΟΣ και ουδείς πλην ελαχίστων στην επικράτεια έχει αντιληφθεί την τραγική πραγματικότητα των εξελίξεων και των γεγονότων. Μια πρωτοφανής-παροιμιώδης κατάσταση λήθης, όπου όλοι μοιάζουν να δρουν υπό την επήρρεια ενός νέου ναρκωτικού, γνωστής κατασκευής και προελεύσεως, πλήρως διαδεδομένου σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Το ονομάζουν "ανεκτικότητα". Καθημερινή λήψη σε υπερβολική δόση! Η ιουδαϊκή μαστούρα σε όλο της το μεγαλείο!

Τώρα τελευταία ακούω πολύ, με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό, την καινούργια καραμέλα-ταμπελίτσα να πιπιλίζεται από όλων των ειδών τα "παπαγαλάκια", αλλά και από διάφορα άλλα ωδικά πτηνά. Δεν θ' αργήσει η ώρα που θα κατηγορήσουν και εμάς για "ακροδεξιά ρητορική"(την είδατε την καινούργια ταμπελίτσα;). Το αναφαίρετο δικαίωμα μας στην έκφραση ως κοινωνικοπολιτική τοποθέτηση, τείνουν να το μετατρέψουν τεχνηέντως σε έγκλημα. Φίμωση! Ποινικοποίηση του λόγου! Του δικού μας λόγου βέβαια. Ποτέ του δικού τους! Το να τολμάς να εκφράζεσαι και πόσο μάλλον το να λες τα πράγματα ως πραγματικά έχουν, είναι ακροδεξιά ρητορική! Είπαμε, έχουν όλα τα πιθανά ταμπελάκια έτοιμα προς επικόλληση, ένα για κάθε στιγμή και κάθε λόγο! Η ποινικοποίηση του λόγου σύντομα θα λάβει χώρα... και θα είμαστε εδώ για να το δούμε να συμβαίνει κι αυτό. Κουφάλες, πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς, μπορεί ως θνητοί να γνωρίζουμε τον λυτρωτικό θάνατο, όμως οι ιδέες μας είναι αλεξίσφαιρες και παντοτινά αθάνατες! Το ότι βγαίνει ο μιαρός Μουζάλας (MOSES δια όσους πραγματικά γνωρίζουν) και αποκαλεί τα σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έτσι τελείως ξεδιάντροπα στα μούτρα των αιγοπροβάτων, δεν είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ και δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας! Απλά τσεκάρουν την επίδραση του νέου αποχαυνωτικού ναρκωτικού!

Ανεκτικότητα είπαμε! Ανοχή σε όλα, ναι σε όλα! Ανοχή και στον τουρανομογγόλο εισβολέα δερβέναγα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Μιαροί, σιχαμένοι, όσο σθεναρά και αν προσπαθείτε, μάθετε ότι δεν μπορείτε επ' ουδενί να μας καταβάλετε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες στιγμές που η απογοήτευση να κυριαρχεί, διότι στα αιγοπρόβατα αρέσει ως φαίνεται, πολύ η ζωή στο μαντρί, όμως εμείς ως αιώνια καταδικασμένοι αθεράπευτα ρομαντικοί και γνήσιοι ΕΛΛΗΝ, θα συνεχίσουμε να τους δείχνουμε τις ηλιόλουστες καταπράσινες πεδιάδες των ΗΛΥΣΙΩΝ!!!

Τώρα αιγοπρόβατα θα μάθετε να ζείτε παρέα με τους πεινασμένους λύκους! Τώρα θα δείτε τις κτηνώδεις αγελαίες συμπεριφορές τους να εκδηλώνονται με συχνότητα ωρών, αν όχι λεπτών! Θα δείτε τι "ωραία" θα περάσουν οι γυναίκες και οι κόρες σας στα χέρια των καλών και αγαθών "προσφύγων"! Τους ετοιμάζουν καιρό πριν τους ξαποστείλουν κατά 'δω! Τους έχουν μάθει το ποίημα της "προσφυγιάς"! Είναι σημαντικό να είναι "πρόσφυγες" και όχι μετανάστες, ή πιο ορθά, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Αγκαλιάστε τους ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ! Τι είναι αυτά; Μόνο μια αγκαλιά; Έτσι μπράβο! Πάρτε τους και στα σπίτια σας, ταΐστε τους, ποτίστε τους και κοιμίστε τους! Οι μιαροί σιωνιστές κομμουνιστές δολοφόνοι του ΕΘΝΟΥΣ κατάντησαν τον γηγενή πληθυσμό να υπηρετεί τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο! Ναι, να τους υπηρετεί... Ρε νεο-Έλληνες που ήταν η συνοχή σας, η αλληλεγγύη σας και η στήριξη σας στους 10.000+ νεκρούς συνέλληνες, θύματα των σιωνιστών κομμουνιστών, στα έξι χρόνια της τεχνητά δημιουργημένης οικονομικής εβραιοψευδοκρίσης; ΠΟΥΘΕΝΑ.... Και έτσι φτάνουμε στο σημείο, εύλογα ν' αναρωτιόμαστε εάν σας αξίζει η σωτηρία, εάν σας αξίζει η γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ μας διάθεση. Δεν σας αξίζει! Έτσι απλά! Για κανέναν λόγο! Αντί για χαϊνηδες παραμείνατε παντοτινοί ραγιάδες. Τι εστί ραγιάς; Ανατρέξτε στον Ίων Δραγούμη να μάθετε... Και όμως ΕΜΕΙΣ θα εκτελέσουμε τα υπεράνθρωπα καθήκοντα μας! Αυτά που μόνο οι γνήσιοι ΕΛΛΗΝ εκτελούν! Αποτελεί ύψιστη ΤΙΜΗ για μας! Υπηρεσία-Αυτοθυσία για το ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ μας! Εσείς ραγιάδες αφού δεν δείχνετε το παραμικρό σημάδι σθένους και την προθυμία να τα εκτελέσετε, δεν δύναται να φέρετε το ΥΨΙΣΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ! Είναι πλέον καταφανές ότι είστε οι χειρότεροι των ΕΛΛΗΝΩΝ που υπήρξαν ποτέ... (Ω Απολλώνιε, πόσο νιώθουμε την απέχθεια σου γι' αυτούς...)

Υ.Γ. - Σήμερα 21 ΜΑΡΤΙΟΥ οι γνωστοί μιαροί την έχουν καθιερώσει ως την "παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού". Ως ΕΛΛΗΝ οφείλω να τους απαντήσω, και το κάνω με την κάτωθι φωτογραφία και μόνο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά περιττά... Ο νοών νοείτω!


ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.