Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Θερινή ραστώνη



Διάολε τι άλλο να πει κανείς; Είναι η θερινή ραστώνη που φταίει... Δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι τουρκοεβραίοι κυβερνώντες και χρόνιοι δυνάστες αυτού του ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ επέλεξαν πάλι και διόλου τυχαία, την αρχή του θέρους για τα νέα καθεστωτικά-ανθελληνικά τους μέτρα. Πάντα το έκαναν αυτό. Το θέρος αποτελούσε πάντα συμμαχό τους, τουλάχιστον κατά τα τελευταία 42 χρόνια. Τα τζιτζίκια θ'αρχίσουν το μεθυστικό τραγούδι τους, η AMSTEL θα ρέει άφθονη, κάτι και το ούζο με τα μεζεδάκια, οι παραλίες με τις ξαπλώστρες που θα γεμίσουν από τα παχύσαρκα αποχαυνωμένα υβρίδια του Ιμπραήμ και του Αλή-Πασιά, τα κωλαράκια και ο NESCAFE FRAPPE-ατέλειωτη ευχαρίστηση, δυστυχώς θα καταπνίξουν πάλι την επανάσταση...

Εμείς πλέον δηλώνουμε χρεωκοπία χρόνου. Δεν υπάρχει ουδείς να μας δανείσει έστω και λίγο από αυτόν. Πρέπει να φέρουμε εις πέρας ένα σωρό πράγματα σε πολλά επίπεδα και πρέπει να κατανοήσετε ότι ο φόρτος εργασίας είναι πραγματικά τεράστιος. Οστώσο, πολλά θέματα της διαρκούς επικαιρότητας χρείζουν μνείας. Η αχρήματη κοινωνία πρόαγεται με κάθε διαθέσιμο μέτρο και τρόπο. Προμετωπίδα της επερχόμενης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Όλα βέβαια είναι σε μια σύνδεση. Η ληστροσυμμορία των μαρξιστών γιάπηδων τηρεί με ευλάβεια το πρόγραμμα εξόντωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ, παρέα με το παντοτινό δεκανίκι της, την προδοτική υποταγμένη εις τους κομμουνιστές, δεξιά!  Τα νέα επώδυνα μέτρα ήρθαν. Ο σκατότουρκος ήταν και είναι πάντα εκεί να παίξει τον ρόλο του μπαμπούλα, όταν οι εντόπιοι υπηρέτες χρειάζεται να φέρουν εις πέρας κάτι. Έτσι μετά τις συνεχείς υπερπτήσεις-παραβιάσεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FIR και τους τούρκους δερβέναγες στα ελληνικά νησιά, τώρα κάνουν πλακίτσα με την Αγιά Σοφιά. Ο ιμάμης σε live μετάδοση! Η πλάκα είναι τόσο μεγάλη που είχαν το θράσος να βγάλουν και το θλιβερό παχύδερμο της εχιδνοφωλιάς του περισσού, να μας κάνει περισσότερη πλακίτσα. Η πλάκα γίνεται μεγαλύτερη καθώς ταυτόχρονα εγείρονται θέματα τσάμηδων και τσαμουριάς από τους βρωμοαλβανούς. Ο τοξοειδής άξονας γύρω από την ΕΛΛΑΣ είναι πάντα έτοιμος για ενεργοποίηση.
Δυστυχώς το κοντινό μέλλον φαντάζει σκοτεινό και δυσοίωνο. Δεν θέλω να γίνω προάγγελος κακού, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Σύντομα θα δείτε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Δεν είμαι εκ φύσεως πεσιμιστής, ούτε απαισιόδοξος. Το αντίθετο. Όμως οφείλω να είμαι πραγματιστής και ρεαλιστής. Και η ορθολογική ανάλυση των πραγμάτων καταδυκνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι τα χειρότερα έπονται. Ο αφανισμός των ΕΛΛΗΝ είναι πραγματικότητα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ... Ο αυριανός ιστορικός του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος θα συγγράψει μια διατριβή με θέμα, "Κάποτε υπήρξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ". Δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια. Η ΕΛΛΑΣ και ο ΕΛΛΗΝ, λίαν συντόμως θα αποτελέσουν μια ιστορική αναφορά και μόνο. Αυτό από μόνο του είναι ασύλληπτα τραγικό! Η απάθεια και η διαρκώς παθητική στάση του άλλωτε πολεμικού αυτού λαού είναι κατάπτυστη. Βέβαια κάποιοι έχουν φροντίσει γι'αυτό. Έχουν άκρως μεθοδευμένα και συστηματικά φροντίσει να δηλητηριάσουν τα κορμιά και τα μυαλά σας... Ξανά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!
Οι εξελίξεις που θα "τρέξουν" το αμέσως επόμενο διάστημα θα σας είναι πρωτόγνωρες και ασύλληπτες. Καθώς τα χημικά της MONSANTO, οι αεροψεκασμοί, τα εμβόλια και όλα τα υπόλοιπα δεν επαρκούν, θα περάσουμε στο τελικό στάδιο της κατάστασης. Ο φόβος των μιαρών για μια παγκόσμια αφύπνιση-εξέγερση είναι τεράστιος! Τους τρομάζει διότι θα είναι κάτι ανεξέλεγκτο από δαύτους. Οι ανθρώπινες απώλειες δεν θα είναι υψηλής κλίμακας. Όμως οι μιαροί προωθούν τάχυτατα το σχέδιο τους. Γ' ΠΠ. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μια στοιχειώδης ανάλυση των γεγονότων, μόνο αυτό θα καταδείξει ως αποτέλεσμα. Ο τουρκοβριός κυβερνήτης μας πήγε εις την Σίνα. Μαλθάκες νεο-έλληνες, δείτε πίσω από το προπέτασμα καπνού και αναρωτηθείτε τι έκανε στην βραδυνή-άκρως μυστική (όλα όμως στο φως) του επίσκεψη στην έρημο της τάκλα μακλάν;
Περαστικά σας.... Θα έρθει όμως σύντομα η ώρα που θα θυμηθείτε τούτες τις αράδες. Η σφαγή θα είναι τεράστια.... Ετοιμαστείτε!

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΙΜΙ Δ'ΕΓΩ ΕΛΛΗΝ ΠΑΝΕΞΟΧΟΝ ΑΙΜΑ ΛΕΛΟΓΧΩΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΠΟΛΥΤΛΑΣ, ΠΟΛΥΜΗΤΙΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.