Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ο δραματικός διάλογος Μεταξά-Γκράτσι που κατέληξε «πολύ καλά λοιπόν, έχομεν πόλεμο»



Ο Εμμανουέλε Γκράτσι, πρέσβης της Ιταλίας στην χώρα μας, το 1940, συμπρωταγωνιστής κι αυτός της ιστορικής εκείνης νύχτας της 28/10/1940 στο βιβλίο του, που το ονομάζει με μια πρωτοφανή οξυδέρκεια για το μέλλον του καθεστώτος Μουσολίνι: «Η αρχή του τέλους – η επιχείρηση κατά της Ελλάδος», [εριγράφει το διάλογο που είχε με τον Ιωάννη Μεταξά:
Δέκα λεπτά πριν από τις 3 της νύχτας της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ο στρατιωτικός μου ακόλουθος, ο διερμηνέας μου και εγώ, φθάσαμε στην καγκελόπορτα μιάς μικρής οικίας στην Κηφισιά, όπου έμενε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Στον φρουρό της οικίας είπα ότι επιθυμώ να δώ τον Πρωθυπουργό για κάτι πολύ επείγον.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Άρχισαν τα όργανα: Αντί για ευχαριστώ, γροθιές με σιδηρογροθιές και μαχαιριές.


Μυρσίνη Ηλείας: "Άντρες, γυναίκες πρόσφυγες είχαν πέσει πάνω μου για να με λιντσάρουν"


Σοκαρισμένη 30χρονη Άρτεμις που δέχθηκε επίθεση από μετανάστες στο προσφυγικό κέντρο - «Με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές. Είχα βάλει τα χέρια μου στο πρόσωπο για να μην με χτυπήσουν. Πονούσα ολόκληρη» είπε στο protothema.gr 
Δεν πίστευε στα μάτια της η 30χρονη Άρτεμις, όταν έβλεπε πρόσφυγες στο προσφυγικό κέντρο στη Μυρσίνη Ηλείας να της ορμούν και να τη γρονθοκοπούν.
Το προσφυγικό κέντρο στην Ηλεία μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, μετά τον πνιγμό μικρού παιδιού την Κυριακή το βράδυ, όταν έπεσε στην πισίνα του κέντρου φιλοξενίας.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ελλάς και Σιωνισμός




 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
Σιωνισμός είναι ή προσπάθεια ενός συντηρουμένου καί άναπαραγομένου 
ψευδοιερατείου νά κυριαρχήση έπί της άνθρωπότητος κάτω άπό τό κάλυμμα της εβραϊκής θρησκείας, ή όποία δίδει τήν δικαιολόγησι ότι ή κυριαρχία αυτή είναι «Θέλημα Θεού». Ό Σιωνισμός δέν επιθυμεί νά άρκεσθή στήν εξωτερική κυριαρχία έπί τών λαών αλ­λά αποσκοπεί καί στήν ύποδούλωσι τοϋ ψυχικού κόσμου καί τής προσωπικότητος κάθε άνθρώπου χωριστά, μέ κα­τάλληλες μεθόδους είλημμένες άπό τήν μαζική ψυχολο­γία, ώστε νά υποβαθμισθούν οί άνθρωποι σε άπλά μηχα­νικά όντα (ρομπότ).

          ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!

Ή επιβολή μιας παγκόσμιας τυραννίας άπό τόν Σιωνισμό δέν αποσκοπεί σε κάτι άλλο, ούτε οί Σιωνισταί επιθυμούν νά χρησιμοποιήσουν τήν δύναμι πού θά αποκτήσουν γιά τυχόν άλλους ευγενείς σκοπούς, όπως π.χ. τήν βελτίωσι τού άνθρωπου ή του πλανήτου μας. Ή επιβολή τής παγκοσμίου σιωνιστικής τυραννίας απο­τελεί ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ καί επιχειρείται μόνον γιά νά ικανο­ποίηση τό εξουσιαστικό ένστικτο τών Σιωνιστών.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η σημαία του νέου προτεκτοράτου

Η νέα σημαία των ελληνόφωνων.
Αλλά τι σε νοιάζει εσένα νεοέλληνα.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η τσέπη σου. 
Τι θα πει σταυρός στην σημαία;

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας




Η αυριανή (σημερινή) ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.