Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Φυλακισμένος Αρχιεπίσκοπος στα Σκόπια επειδή φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική»



Φυλακισμένος στα Σκόπια επειδή φώναξε η Μακεδονία είναι ελληνική. Απαράδεκτες οι συνθήκες κράτησης.
Απειλούν να τον σκοτώσουν αν δεν ανακαλέσει τα όσα υποστηρίζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας Ιωάννης τόλμησε να πει την αλήθεια κι αμέσως οι Σκοπιανοί του πρόσαψαν τον χαρακτηρισμό προδότη του έθνους. Αν και τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται στην φυλακή δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασε και τα προηγούμενα χρόνια. Συνεχείς φυλακίσεις, βασανισμοί, διώξεις, εξορίες. Όλα αυτά γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν φοβόταν να πει στους Σκοπιανούς ότι δεν είχαν καμία δουλειά με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία. Θέλουν να τον εξοντώσουν και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που του φέρονται στη φυλακή είπε η μητέρα του που της επέτρεψαν να τον δει μόνο δύο φορές. Κοιμάται σε κελί με 33 άτομα με μια τουαλέτα , οι φύλακες τον βασανίζουν και οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες. Η εκκλησία του Αρχιεπίσκοπου Αχρίδος, στα πλαίσια του Πατριαρχείου Σερβίας, είναι αναγνωρισμένη από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και τις κατά τόπους Εκκλησίες της Οικουμένης.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κλαίνε όλα τα κομμουνιστικά μορφώματα: Πέθανε ο κομμουνιστής Φιντέλ Κάστρο ένας αιθέρας λιγότερο!



Το 1956 μια ομάδα ανταρτών, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς ιδεολόγους σοσιαλιστές, περιλαμβανομένου του Φιδέλ Κάστρο, αποβιβάστηκε από μια βάρκα ερχόμενη από το Μεξικό και επιχείρησε να ξεκινήσει κίνημα ένοπλης αντίστασης στα βουνά της Σιέρρα Μαέστρα (ο Κάστρο είχε πάει στο Μεξικό μετά που αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή για τη συμμετοχή του στην επίθεση στο Στρατόπεδο Μονκάδα στο Σαντιάγο ντε Κούβα). Οι δυνάμεις του Μπατίστα σκότωσαν τους περισσότερους αντάρτες, αλλά αρκετοί επέζησαν και συνέχισαν μικρό αντάρτικο στα βουνά. Σας θυμίζει κατι;αν οχι θα σας πω εγω! οι προγονοί των αριστερών κομμουνιστών αυτής ρυπογόνας φυλής αλλιως και σκυλια των εβραιων! τα ίδια εκαναν στην Ελλάδα 2 φόρες μια το 1940-1950 και άλλη μια επι Παπαδόπουλο!
Και ποιοι ειναι πίσω απο αυτα τα σιχάματα τους κομμουνιστες; πάμε στην Γουατεμάλα εν συντομία

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η δυστυχία του να είσαι ρουφιάνος





Σχόλιο Ε.Δ.Η.  - Το παρακάτω άρθρο του Λευτέρη Πανούση, επιχειρεί να αναδείξει τις καταβολές του αιώνιου προδότη-χαφιέ! Του αριστεροκομμουνιστή σπιούνου! Αν και το άρθρο δεν αποτελεί την επιτομή της προσέγγισης του φαινομένου, παραταύτα αποτελεί ένα ελάχιστο ψυχογράφημα της αριστερής χαφιεδωσύνης και μια πυξίδα για την κοινή γνώμη. 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΙΣΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟ...

 Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ:
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

 ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ





ΕΜΙΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ
ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΑ 
ΕΤΣΙ......... 

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Τι λέει άραγε το τελευταίο πρωτόκολλο των σοφών της Σιών:



Πρωτόκολλο Εικοστό Τέταρτο
Και για να γνωρίζει και να αγαπά ο λαός το Βασιλιά του, είναι αναγκαίο αυτός να συνεννοείται με τους υπηκόους του στις δημόσιες πλατείες. Αυτό επιφέρει την αναγκαία ένωση των δύο δυνάμεων, τις οποίες έχουμε χωρίσει σήμερα με τον τρόμο.
Αυτή η τρομοκρατία μας ήταν κάθε φορά απαραίτητη, για να πέσουν οι δύο αυτές δυνάμεις χωρισμένες κάτω από την επιρροή μας.
Από όσα προαναφέρθηκαν προκύπτει ότι οι εβραίοι δεν επιθυμούσαν για κανέναν λόγο την απελευθέρωση των Ελλήνων. Αντίθετα εργάζονταν προς όφελος των Τούρκων, διότι η τουρκοκρατία εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους για εκμεταλλευτική αισχροκέρδεια σε βάρος του υπόδουλου Ελληνισμού.