Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ



Στους χαλεπούς καιρούς του σήμερα, όπου τα πάντα έχουν πλέον ισοπεδωθεί, ΕΜΕΙΣ φροντίζουμε να κρατάμε το ΦΡΟΝΗΜΑ ψηλά!
Μια τέτοια πράξη ανιδιοτελούς ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, εκδηλώθηκε εις τον λιμενοβραχίονα Κατακόλου με στόχο το στηθαίο της προβλήτας με «εικαστική» παρέμβαση στο άψυχο μπετόν-αρμέ.
Του δώσαμε ΖΩΗ και ΑΞΙΑ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, την ιερή λέξη ΕΛΛΑΣ συν το ρητό των Λακεδαιμονίων γυναικών προς τους άνδρες τους, ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ συνολικής κάλυψης 40 τετραγωνικών μέτρων.
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες (δριμύ ψύχος συνοδευόμενο από πολικές θερμοκρασίες, -3C) δεν κατάφεραν να καταστούν εμπόδιο... οι γενναίοι εκτέλεσαν την αποστολή τους!
Μια αποστολή, αμιγώς μαρτυρική, ομολογητική και συνάμα αυτοθυσιαστική... ως το γονιδίωμα προστάζει!

Η ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία του Πύργου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Καθώς το θέαμα ήταν μοναδικό. 
Ένα πραγματικό ΣΤΟΛΙΔΙ.
Όμως η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το μισελληνικό νεοταξίτικο φερέφωνο, ο ντόπιος κοτζαμπάσης ΑΝΤΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ο διορισμένος Χαλίφης από τον δήμαρχο της τοπικής μας συμφοράς, ως γνήσιος εκφραστής της πλέον παγιωμένης μισαλλόδοξης πολιτικής της κομμουνιστικής μπανανίας ενάντια σε καθετί ΕΘΝΙΚΟ, φρόντισε να περάσει στο πάνθεον των σιχαμένων μιασμάτων, όπου τον περιμένουν οι ομόδοξοί του, ο εφιάλτης, ο γκούρας και ο νενέκος... ναι, δυστυχώς, το απεχθές αυτό είδος, δεν έχει εκλείψει!
Το αντίθετο...τα τελευταία 42 χρόνια βρίσκεται σε πλήρη άνθηση.
Μέχρι τώρα το σύνηθες ήταν, οι αναρχοάπλυτες ορδές αμυάλων καθώς και οι βάρβαροι λαθροεισβολείς να "μαγαρίζουν" το ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΘΝΟΥΣ. Τώρα, ο διορισμένος Χαλίφης (με ξεκάθαρη την κομμουνιστική κρατική αρωγή-βλ. Παρασκευόπουλος και κάψιμο της σημαίας) έρχεται να τους αντικαταστήσει, καθώς με μία κατάπτυστη και μισελληνική απόφαση-σταθμό, γίνεται η πρώτη Αρχή εν Ελλάδι, που ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ το ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ-ΣΤΟΛΙΔΙ του λιμενοβραχίονα Κατακόλου.
Ιδού η ασχήμια της ψυχής σας...

Καλούμε τον εγκάθετο διορισμένο Χαλίφη να μας πει, εάν ήταν εκεί κάποιο σφυροδρέπανο ή κάποιο γκράφιτι του CHE gayvara ή τίποτε ουράνια τόξα θα έπραττε ανάλογα;
Στο έτερο λιμάνι του νομού, αυτό της Κυλλήνης, επί του στηθαίου της προβλήτας, υπάρχει πληθώρα γκράφιτι και συνθημάτων, που δεν δείχνουν να ενοχλούν κανέναν.
Καλούμε τον Χαλίφη να μας πει, πότε σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στο λιμάνι του Κατακόλου το parade party των εν λόγω-διάφορων συλλογικοτήτων (LGBT) και των ΜΚΟ της Ν.Τ.Π. του Σόρος και του Ρόθτσιλντ που τις πατρονάρουν...
Καλούμε τον εντολοδόχο εργαζόμενο να μας πει με τι ΨΥΧΗ εκτέλεσε το απεχθές αυτό τερατούργημα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να διερωτηθούν μέχρι πιο σημείο φτάνει η ΥΠΟΤΑΓΗ στα αφεντικά τους.
Αν τους το ζητήσουν, θα ξεπουλήσουν και τα παιδιά τους για λίγα «αργύρια»;
Αντίσταση και ηθικό όριο πουθενά;
Να γνωρίζει ο Χαλίφης και οι συν αυτώ εθνομηδενιστές-εθνοπροδότες ότι θα μας βρούν μπροστά τους, θα απαντήσουμε ταχέως και σφόδρα! 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

(Δεν είμαστε ΣΩΤΗΡΕΣ ούτε ΦΩΣΤΗΡΕΣ. Κάνουμε τον ελάχιστο αγώνα αντίστασης που μπορούμε και αυτό καλούμε να κάνουν και υπόλοιποι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Υ.Γ. – Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Σ και Γ.Κ για την προσφορά των υλικών της «εικαστικής» παρέμβασης.
Ο «κόπος» τους δεν πήγε χαμένος.
Ευχαριστούμε από τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας που αγκάλιασε τόσο θερμά την πράξη αυτήν. 
Ευχόμαστε και μακάρι, η πράξη αυτή να βρεί μιμητές.
Αληθινούς μιμητές...
Καλό θα ήταν επίσης, κάποιοι να κάτσουν, εκεί που μέχρι πρότινος κάθονταν και να μην καπηλεύονται τα πάντα προς ίδιον όφελος, υπό το πρόσχημα του εθνικοπατριωτισμού...