Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα



Πράγματι πολλές φορές η ζωή είναι όλο εκπλήξεις.
Που να το περιμέναμε εμείς τα έρμα «αυγά του φιδιού» ότι θα βρίσκαμε σύμμαχο έναν ορκισμένο εχθρό από το παρελθόν.

Πάντως οφείλετε να ομολογήσετε ότι πραγματική επιτυχία μιας οποιαδήποτε πολιτικής ή επιχειρηματικής κίνησης, είναι να καταφέρεις από ένα σημείο και ύστερα να μην χρειάζεται να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δακτυλάκι και να γίνεται ΤΟ ΠΟΘΗΤΌ.

Όμως ας σοβαρευτούμε και να γίνουμε πιο κατανοητοί.

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου μετά την απόφαση για δημιουργία ΘΕΡΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ( HOT SPOT) στο Πελόπιο και συγκεκριμένα στο κλειστό πλέον γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Οι κάτοικοι από την πρώτη στιγμή εναντιώθηκαν στην απόφαση αυτή και ούτε καν κουβεντιάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Τα σχέδιά τους για το που είναι πραγματικά έτοιμοι να φτάσουν τα έδειξαν με τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον διαχειριστή του κτιρίου το οποίο έχει μισθώσει από την Μητρόπολη.

Ιαχές, σπρωξίματα, απειλές και στο τέλος κάτι ψιλές όταν ο δημοκράτης και πρώην φιλόδοξος υποψήφιος Δήμαρχος ( είχε τελικά και αυτός λύσεις για όλα), έστειλε στον αγύριστο τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους.
     
Κύριε Αργύρη τέτοια συμπεριφορά από εσάς έναν μορφωμένο άνθρωπο της αριστεράς και αγωνιστή του Πολυτεχνείου δεν το περιμέναμε. 

Εσείς δεν είστε αυτός που πιστεύει ότι ο ΛΑΟΣ έχει την δύναμη και από αυτόν εκπορεύεται η εξουσία;

Αλλά μάλλον αυτά τα κάνετε χρείαν σε πολιτικά λογύδρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής αποκοιμίσεως δια να λάβετε και εσείς όπως και άλλοι πολιτικάντηδες τα απαραίτητα LIKE.

Όταν μας ενοχλούν την τσέπη οι αντιδρώντες γίνονται ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και τους εύχεστε να αλλήλοσυνουσιασθούν.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΑΡΓΥΡΕ.
Καλύτερα να σε μετονομάσουν ΑΡΓΥΡΙΟ διότι δεν φαίνεται να είσαι ανάργυρος.  

‘Όμως το χειρότερο που καταφέρατε είναι να ξεθάψετε από τα « μύχια της ψυχής» του γνωστού Νέστορος της δημοσιογραφίας ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ τα απόλυτα εθνικιστικά – πατριωτικά συναισθήματα.

Βρήκαμε στο πρόσωπό του έναν πολύτιμο συναγωνιστή που προπαντός ανιδιοτελώς, «πνέει τα μένεα» για τον Μητροπολίτη που παραχώρησε το κλειστό κτίριο του πρώην γηροκομείου Πελοπίου για την εγκατάσταση λαθρεποίκων. 

Εμμέσως πλην σαφώς ζητά από όλους μας μια μεγάλη συγνώμη όταν τον Ιανουάριο του 2012 από νεανικό δημοσιογραφικό αυθορμητισμό  είχε γράψει στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται:

Ούτε μια λέξη δεν είπαν οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του Πύργου Ηλείας για την εμπλοκή της ακροδεξιάς οργάνωσης «Εθνική Δράση» στις ρατσιστικού χαρακτήρα αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων του Κούβελου που απέτρεψαν την φιλοξενία των λαθρομεταναστών για μερικά 24ωρα σε ένα χώρο ανθρώπινο και ζεστό .

Μάκη Νοδάρε τρισμέγιστε δημοσιογράφε σε καλωσορίζουμε στον Εθνικιστικό χώρο και θα σε τιμήσουμε σε ειδική εκδήλωση  για την προσφορά σου. 

Μάκη Νοδάρε συνέχισε έτσι μαχητικός σε οτιδήποτε είναι ξένο προς το Ελληνικόν Έθνος, προς την Ελληνική Φυλή.

Μόνο θα θέλαμε να παρακαλέσουμε ΕΣΕΝΑ όπως και τον γνωστό αιρετό πολιτικάντη πατριδοκάπηλο, να αφήνετε και σε εμάς λίγο χώρο για αγώνα διότι τείνουμε να σαπίσουμε από την απραγία.

Μάκη Νοδάρε τελικά εσύ δεν ήσουν αυγό του φιδιού.

Μάκη Νοδάρε ήσουν και είσαι ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ. 


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ