Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Το σφαγέα Μπελογιάννη τίμησε σήμερα η δημοκρατική Αμαλιάδα



ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΛΑΤΡΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ...


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος

Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του κατά τη διάρκεια της δίκης τους ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Τσίπρας, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της εκτελέσεώς του.
Η φωτογραφία συνοδεύεται από την λεζάντα «ζουν σ’ όλους τους καιρούς, σ’ όλους τους τόπους» και το εξής μήνυμα: «Νίκος Μπελογιάννης: «Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».
Όμως, ποιος ήτο στην πραγματικότητα ο «Άγιος» της αριστεράς;
Ο Νίκος Μπελογιάννης, εξ’ Αμαλιάδος Ηλείας, ήτο δεύτερος στην ιεραρχία του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο, μετά τον γραμματέα Αχιλλέα Μπλάνα και ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ. του ΚΚΕ Γεωργίου Σιάντου στην περιοχή μετά την αποχώρηση των Γερμανών. Ο Σιάντος δεν είχε ψευδαισθήσεις για την Πελοπόννησο –όπου παραδοσιακά κυριαρχούσαν οι εθνικιστές- κι έδωσε εντολή στους απεσταλμένους του να «στρώσουν τον Μωρηά με κορμιά»!

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ



Το συμπέρασμα είναι απλό μα συνάμα τόσο ξεκάθαρο!

Στην γραικυλία ή στο ελλαδιστάν (ότι σ' αρέσει παίρνεις), το καρκινικό κυβερνών σύστημα είναι άρτια και βαθιά γραναζωμένο...
Όλα τα γρανάζια που του παρέχουν ζωή, είναι τέλεια "κουμπωμένα" μεταξύ τους!
Καθιστώντας την όποια διάθεση ή προσπάθεια για αντίσταση, μάταιη ή ανενεργή. Η θλιβερή μάζα των αιγοπροβάτων είτε είναι υβριδικοί καφεκίτρινοι υπάνθρωποι (ως υβρίδια του αλή-πασά και του ιμπραήμ), είτε είναι τόσο αποχαυνωμένοι από το πολύ ράντισμα! 

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Σην Δημοκρατική Ηλεία περι αλλων τυρβάζουμε



ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΙ ΣΩΝΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»               ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, 19/3/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για εμφυλεσ ταυτοτητεσ

ΨΗΦΙΣΜΑ 

            Η Θεματική Εβδομάδα, η οποία εφαρμόζεται στα Γυμνάσια της χώρας με Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (υπ. αρ. Πρωτ.: Φ20.1/220482/Δ2/23-12-2016), διακόπτει το Αναλυτικό Πρόγραμμα των παιδιών μας και τα εισάγει υποχρεωτικά σε διδακτικά αντικείμενα για τα οποία δεν ενημερωθήκαμε από κανέναν επίσημο φορέα μέχρι σήμερα και δεν ερωτηθήκαμε αν είναι σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες (άρθρο 9 της ΕΣΔΑ καιάρθρο 2 του Α΄Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ. Ν.Δ. 53/1974 – ΦΕΚ 256/Α ́), με τις οποίες έχουμε διαπαιδαγωγήσει  τα παιδιά μας. Ως γονείς θέλουμε να έχουμε λόγο στο τι διδάσκονται τα παιδιά μας,  ποιος θα τους το διδάξει και με τι επιστημονικά προσόντα. Εφαρμόστηκε πιλοτικά κατ΄αρχάς περιορισμένα και ελεγχόμενα τέτοιο πρόγραμμα  ώστε να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα και να διορθωθουν τυχόν λάθη ή πειραματιζόμαστε μαζικά στη βιολογική και ψυχική ισσοροπία  των παιδιών μας  και ότι προκύψει;

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η σταύρωση του ιερέα Γεωργίου Σκρέκα την Μ. Παρασκευή του 1947 από τους συμμορίτες-κομμουνιστές!



Ενώ στην Ηλεία όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή του τσίπρα για τα εγκαίνια του μουσείου μπελογιάννη στην δημοκρατική και προοδευτική Αμαλιάδα, αφιερώνουμε σε όλους συτούς που θα παραστούν το παρακάτω ιστορικό κείμενο που κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

Τα σχόλια είναι περιττά για το κείμενο που μας έστειλε ο Ι.Ζ. Γεγονότα που επιμελώς κρύβονται...Ένα φρικώδες έγκλημα! Ο ιερέας Γεώργιος Σκρέπας σταυρώθηκε ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής του 1947 από τους κομμουνιστές των χρόνων εκείνων.

Όταν στη χώρα μας ξέσπασε η ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία, ως βασικοί στόχοι εξολόθρευσης των άθεων φονιάδων, επιλέχθηκαν οι ιερείς.

Αρκετοί από αυτούς, αντιλαμβανόμενοι τον θανάσιμο κίνδυνο έφυγαν απο τα χωριά τους και κατέβηκαν στις πόλεις, όπου υπήρχε περισσότερη ασφάλεια. Πολλοί όμως, μή πιστεύοντας οτι κάποιος "έλληνας" θα μπορούσε να τους βλάψει, και αφού κανέναν δεν πείραζαν παρά μόνον επιτελούσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, έμειναν.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα



Πράγματι πολλές φορές η ζωή είναι όλο εκπλήξεις.
Που να το περιμέναμε εμείς τα έρμα «αυγά του φιδιού» ότι θα βρίσκαμε σύμμαχο έναν ορκισμένο εχθρό από το παρελθόν.

Πάντως οφείλετε να ομολογήσετε ότι πραγματική επιτυχία μιας οποιαδήποτε πολιτικής ή επιχειρηματικής κίνησης, είναι να καταφέρεις από ένα σημείο και ύστερα να μην χρειάζεται να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δακτυλάκι και να γίνεται ΤΟ ΠΟΘΗΤΌ.

Όμως ας σοβαρευτούμε και να γίνουμε πιο κατανοητοί.

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου μετά την απόφαση για δημιουργία ΘΕΡΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ( HOT SPOT) στο Πελόπιο και συγκεκριμένα στο κλειστό πλέον γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Οι κάτοικοι από την πρώτη στιγμή εναντιώθηκαν στην απόφαση αυτή και ούτε καν κουβεντιάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Περιήγηση στο Κάστρο Χλεμούτσι

Μια δουλειά του Ι Σπυρούνη (διαχειριστή τοπικού ενημερωτικού ιστότοπου), αναδεικνύει την ομορφιά του κάστρου Χλεμούτσι καθώς και της ευρύτερης περιοχής του  Ηλειακού κάμπου.
Αξίζει να το δειτε