Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Απέλλα: Δελτίο τύπου για τις νέες συλλήψεις Εθνικιστών



Η προδοτική αριστερο-δεξιά κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις συλλήψεις και τις έρευνες σε σπίτια εθνικιστών τους οποίους βαφτίζει κατά βούληση “τρομοκράτες” και σπεύδει να πανηγυρίσει παρέα με την Νέα Δημοκρατία η οποία συγχαίρει την αστυνομία, δια μέσου του ίδιου του Μητσοτάκη, για τα νέα της κατορθώματα που μόνο στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το μείζον εθνικό ζήτημα της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτών, αλλά και της ονομασίας των Σκοπίων. 12 έρευνες σε σπίτια εθνικιστών και 11 συλλήψεις είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της πολύμηνης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής που εξάρθρωσε καθώς επαίρεται την ελληνική “combat 18”!

Στις ενέργειες της εν λόγω οργάνωσης που δεν γνωρίζουμε αν όντως υφίσταται ή πρόκειται περί μιας περίτεχνης σκηνοθεσίας των υπηρεσιών του κράτους, συγκαταλέγονται επιθέσεις σε “στέκια” και παράνομες καταλήψεις αναρχικών, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για τραυματίες ή θύματα. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας είναι ότι ουδεμία εξάρθρωση τρομοκρατικών οργανώσεων της αριστεράς έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, από έναν χώρο που ενώ ευαγγελίζεται τον “ανθρωπισμό” και την “αγάπη” στον συνάνθρωπο βρίθει εγκληματικών ενεργειών, ούτε καν του Ρουβίκωνα ο οποίος μπορεί επώνυμα να δηλώνει στα κοινωνικά δίκτυα ότι “θα χυθεί αίμα”, να απειλεί τον οποιονδήποτε ή να εισβάλλει στο Πεντάγωνο και να μην κινείται φύλλο. Αντιθέτως, βλέπουμε να συλλαμβάνονται νεαροί εθνικιστές οι οποίοι αντιστέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αυτήν ακριβώς την κόκκινη τρομοκρατία. Διότι μόνο ενέργειες που στρέφονται εναντίον του λαού μπορούν να νοηθούν ως τρομοκρατία. Επιθέσεις εναντίον των πραγματικών τρομοκρατών του λαού, μόνο ως αντι-τρομοκρατία μπορούν να χαρακτηριστούν…
.
Ως Απέλλα δηλώνουμε αλληλέγγυοι προς κάθε άδικα διωκόμενο εθνικιστή, όπως και προς κάθε έναν που μάχεται με όποιον τρόπο μπορεί αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Δεν επιθυμούμε καμία δίωξη, όχι μόνο εθνικιστών, αλλά και ιδεολογικών μας αντιπάλων. Δεν χρειαζόμαστε την συμβολή του κράτους και των πραιτωριανών του για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας, ούτε συνάδει το να δηλώνει κάποιος πολέμιος του συστήματος με το να σπεύδει  την ίδια ώρα να μηνύσει και να ζητήσει την ποινική δίωξη όποιου τόλμησε να του εναντιωθεί. 
 .
Απαντώντας στα συκοφαντικά δημοσιεύματα του τύπου, δηλώνουμε ότι η Απέλλα αποτελεί έναν νόμιμο πολιτικό φορέα η δράση του οποίου είναι σύμφωνη με την κείμενη νομοθεσία του κράτους, και δεν σχετίζεται ούτε συνεργάζεται με καμία άλλη οργάνωση ή φορέα, είτε νόμιμο είτε παράνομο. Κανένα μέλος της Απέλλας δεν έχει συλληφθεί ή κρατείται δέσμιο στις φυλακές του καθεστώτος. 
.
Στεκόμαστε στο πλευρό όσων πολεμούν με σθένος και αυτοθυσία για τις Ιδέες τους με γνώμονα το καλό του Έθνους. Στους χαλεπους καιρούς που διανύουμε μόνο το Αίμα και η Τιμή θα οδηγήσει στην τελική νίκη και στην απόδοση πραγματικής λαϊκής δικαιοσύνης. Θα ησυχάσουμε μόνο όταν η πατρίδα μας βρεθεί και πάλι στα χέρια πραγματικών Ελλήνων, απαλλαγμένη από ξένα συμφέροντα, εγχώριους νταβατζήδες και σκοτεινά λόμπι.
.
Ζήτω η Νίκη!