Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


 Τον τελευταίο καιρό, αρκετοί φίλοι και αναγνώστες, ίσως να έχουν σημειώσει μια κάποιου είδους "σιγή" από πλευράς μας, όσον αφορά την συγγραφή άρθρων και την παρουσίαση τους από το παρόν ιστολόγιο. 
Όμως, τους ενημερώνουμε πως δεν πρέπει διόλου ν'ανησυχούν, διότι πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό φαινόμενο. Αυτό, της απόλυτης ησυχίας πριν από την καταιγίδα...
Βλέποντας πραγματικά κανείς και έπειτα κρίνοντας, θα δει, ότι όλα όσα έπρεπε, έχουν χίλιο-ειπωθεί και ότι όλα όσα έπρεπε, έχουν χίλιο-γραφτεί. 
Οι έχοντες οφθαλμούς ας δουν, οι έχοντες ώτα ας ακούσουν και οι έχοντες νου ας κατανοήσουν! 
Στο εξής, όταν κρίνουμε πως χρειάζεται, θα κάνουμε οποιαδήποτε γραπτή παρέμβαση (όπως η παρούσα), όμως στην 

πραγματικότητα, ΕΜΕΙΣ, συνειδητά έχουμε επιλέξει τον δρόμο μας... και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ως την μία και μοναδική κοινωνικόπολιτική τοποθέτηση μας._ Ο τίτλος και μόνον, του παρόντος άρθρου φροντίζει να είναι απόλυτα σαφής. Είναι η θέση μας, στην θλιβερή κοινωνία της Γραικυλίας του χθές και του σήμερα, μέχρι το αύριο να ξημερώσει ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Ας τολμήσουμε όμως να εστιάσουμε στις δύο αυτές λέξεις με μια πιο αναλυτική ματιά. ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ (μη ελληνική λέξη, που δυστυχώς ενσωματώθηκε στο "σύγχρονο ελληνικό(;) λεξιλόγιο", παράγωγο του αγγλικού act=πράξη, δράση, ενέργεια, activist=ακτιβιστής=αυτός που αναπτύσσει δράση αναφορικά με κάτι). ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (η από καρδιάς και γονιδιώματος πηγάζουσα, ανιδιοτελής αγάπη και με κάθε τρόπο υπηρεσία εις το ΕΘΝΟΣ).
Έτσι, μια σειρά δράσεων έχουν σχεδιαστεί και έχουν πραγματοποιηθεί από πλευράς μας, και μια σειρά άλλων έπονται. 
Όλες μας οι δράσεις πάντα θα υπακούουν στα προστάγματα των καιρών. Όσοι οι χαλεποί και ζοφεροί καιροί που ζούμε θ'απλώνουν το σκοτεινό τους πέπλο στις ζωές μας, τόσο πιο αναγκαία ΔΡΑΣΤΙΚΟΙ θα γίνουμε!   
Αυτό κάποιοι, καλά θα κάνουν να το "κρατήσουν" και ας το έχουν κατά νου...
Αυτός ο εφιάλτης όμως δεν δείχνει να έχει τέλος! 
Βλέπουμε τους σιχαμένους και μολυσμένους πνευματικά, έμμισθους συστημικούς πραιτωριανούς να καταφέρουν πλήγματα στ' αδέρφια μας, με επιδρομές στα σπίτια τους και συλλήψεις! 
Ενώ αντίθετα παρέχουν μια τερατώδη ασυλία στα βρωμερά αναρχοκομμούνια, που φέρουν το "αναφαίρετο" δικαίωμα, του να επιτίθενται διαρκώς κατά ημών, κατά περιουσιών, κατά της δημόσιας περιουσίας, να ΣΠΑΝΕ, να ΚΑΙΝΕ, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, πάντα ανενόχλητοι!!! 
Όταν βέβαια ΕΜΕΙΣ αντεπιτιθέμεθα, οι ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ του συστήματος είναι πάντα εκεί για να μας "τσιμπήσουν"... και να μας οδηγήσουν στον ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ δια να υποστούμε τις όποιες συνέπειες του ΝΟΜΟΥ! 
Ποιού νόμου όμως... Όχι βέβαια του μοναδικού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ αλλά του νόμου των "γνωστών" κατατρεγμένων, δυστυχισμένων επικυρίαρχων της Ν.Τ.Π. και των εντόπιων υπηρετών τους... 
Έχουμε να τους ξαναπούμε ότι η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ δικαιοσύνη ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ! Μία ημέρα των ημερών, θα το νιώσουν...

ΕΜΕΙΣ ως ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της Ε.Δ.Η. εκφράζουμε την αδερφοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση στα συλληφθέντα αδέρφια μας και καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ όπως επιδοθούν σ'έναν ανένδοτο ΠΟΛΕΜΟ μέχρις εσχάτων. Το πράγμα έχει οδηγηθεί στο ναδίρ. 
Δεν έχει πιο κάτω από 'δω! ΕΜΕΙΣ ή αυτοί!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ